Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Για να σώσει τα σκυλιά του βούτηξε σε παγωμένη λίμνη

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναγκάστηκε να πέσει στα παγωμένα νερά μίας λίμνης για να σώσει τα δύο Χάσκι σκυλιά του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Don’t Look Up». Για το περιστατικό μίλησε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Entertainment Weekly».

«Βασικά και τα δύο έπεσαν σε μία παγωμένη λίμνη» τόνισε ο 47χρονος ηθοποιός για τα δύο σκυλιά, Τζακ και Τζιλ.

Στη συνέχεια, η συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Λόρενς, τον διέκοψε λέγοντας: «Ένα από τα σκυλιά έπεσε μέσα στη λίμνη. Ο Λεονάρντο πήδηξε στην παγωμένη λίμνη για να σώσει τον σκύλο. Ωστόσο, όταν κόντευε να βγάλει το σκυλί έξω από τη λίμνη, το άλλο πήδηξε μέσα».

«Ο άλλος σκύλος άρχισε να γλείφει αυτόν που πνιγόταν και μετά ήμασταν όλοι μαζί μέσα στην παγωμένη λίμνη» είπε, γελώντας, ο Ντι Κάπριο.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Don’t Look Up» Άνταμ ΜακΚέι, συμμετείχε στη συζήτηση και χαρακτήρισε τα σκυλιά του Ντι Κάπριο «πολύ ζωηρά», με την 31χρονη Αμερικανίδα, ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς να συμφωνεί.

Η ιστορία αυτή είχε ευτυχές τέλος, αφού ο διάσημος ηθοποιός και τα δύο αγαπημένα του σκυλιά μπορεί να πάγωσαν, αλλά τώρα είναι μια χαρά. 

Ο Ντι Κάπριο και η κοπέλα του, το 24χρονο μοντέλο Καμίλα Μορόνε, πέρα από τα δύο Χάσκι Τζακ και Τζιλ, έχουν και ένα τρίτο, τον Σάλι, αφού και οι δύο λατρεύουν τα ζώα και έχουν αδυναμία στα σκυλιά.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα