Μιμή Ντενίση σε παρουσιαστές -«Είστε στούρνοι. Δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας. Σιωπή!» (βίντεο)

Η Μιμή Ντενίση πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και δεν μάσησε τα λόγια της.

Η ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά και θεατρική παραγωγός αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία της «Σμύρνης μου αγαπημένης», μία ταινία σταθμό στον ελληνικό κινηματογράφο από θεματικής άποψης αλλά και λόγω των διεθνών προδιαγραφών της.

Η Μιμή Ντενίση στη συνέχεια της συζήτησης τα «έχωσε» στους παρουσιαστές (και με το δίκιο της) επειδή δεν έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις της.

«Ανήκετε στις μειονότητες, αν υπήρχε ένας λόγος που δεν θα ερχόμουν είναι ότι γιατί δεν έχετε δει παράσταση. Όχι ως αντίποινα αλλά γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ θέλω να συζητάω ουσιαστικά και δεν θέλω να συζητάω στον αέρα και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου. Δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις».

«Τη συγγνώμη μας δεν τη δέχεσαι;», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, από την πλευρά του, με τη Μιμή Ντενίση να του απαντά «όχι. Εσείς βλέπετε παραστάσεις βάσει φιλίας και εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!».

Δείτε το απόσπασμα από το 12:30

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το κλίμα ρώτησε: «Γιατί δεν λες όλα τα πράγματα που μας ενώνουν και λες αυτά που δεν μας ενώνουν;» παίρνοντας πίσω αποστομωτική απάντηση: «Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο. Θα δείτε την ταινία, γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος και μετά θα δείτε την παράσταση» συνέχισε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε το απόσπασμα από το 05:05:

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα