Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε την ηλικία της και μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ – α – Τετ» του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για την ηλικία της, τις αισθητικές επεμβάσεις και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα, αυτά. Να αγαπήσει πρώτα αυτά και μετά εμένα» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια, και μίλησε για τη σχέση της με τα χρήματα.

«Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

Όσον αφορά τη σχέση της με τον χρόνο, η Αντζελα Δημητρίου με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Μια χαρά τα πάω, τον έχω μαλώσει τον χρόνο. Τον έχω παγώσει. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, δεν είμαι κατά. Τα κάνω γιατί με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα; Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω».

Σχετικά άρθρα

Share: