Γιατί η Δήμητρα Παπαδοπούλου σκέφτηκε να παρατήσει θέατρο & τηλεόραση

Με αφορμή την επιστροφή των «Απαράδεκτων» στο MEGA την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καλεσμένη στην «Ελένη» βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της και την καριέρα της.

Σχετικά με τους «Απαράδεκτους» σημείωσε: «Τα πρώτα χρόνια που έβγαινα από το σπίτι και μου έλεγαν όλοι για τους ‘Απαράδεκτους’ ήθελα να κρεμαστώ, δεν μπορούσα καθόλου. Τώρα δεν έχω αγωνιώ αποδοχής, λέω κοίτα να δεις πότε πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμα αυτό είναι ενεργό, ζωντανό, και εγώ δεν έχω να πω κάτι».

Και συμπλήρωσε: «Την αγάπη για τους ‘Απαράδεκτους’ όχι την δέχτηκα, όχι την έχω ευχαριστηθεί, ευχαριστώ τον Θεό για εκείνη την φλασιά».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που σκέφτηκε να παρατήσει τον καλλιτεχνικό λόγο και τους λόγους που την οδήγησαν στις σκέψεις αυτές.

«Είχα σκεφτεί να παρατήσω τη δουλειά. Μου φαίνονταν όλοι βλαμμένοι, με είχαν εκνευρίσει. Άρχισε να μη μου αρέσουν οι άνθρωποι στον χώρο, μου φαίνονταν παράξενοι, ιδιαίτεροι, περίεργοι».

«Είχα πρόταση για πρωινό»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση για πρωινό πριν ξεκινήσει η Ελένη Μενεγάκη.

«Πριν από σένα μου είπε ο Κυριακού να κάνω πρωινό. Άγιο είχες που δεν το έκανα. Και πρόσφατα πριν από μια 5τια μου είπαν ξανά».

«Μ’ αρέσει να γράφω, να παίζω, να ελέγχω το πλαίσιό μου, να μην ξεφεύγει από τις δικές μου αξίες, τα δικά μου θέλω. Δε θέλω να παίξω σε δραματικέ σειρά, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να κλάψω για αυτά που κλαίνε. Πάω εκεί που είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μένα», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα