Μεξικάνικη φολκλόρ ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας

Η ιδέα για το MEXICO MI AMOR ξεκίνησε από τη μεγάλη αγάπη για την μεξεκάνικη και TEX MEX κoυζίνα που έχει φαντατικούς θαυμαστές στην Ελλάδα όπως και σε  όλον τον κόσμο.

MEXICO MI AMOR

Το σημείο εξαιρετικό, στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, σε ένα χώρο που διαμορφώθηκε για να σε ταξιδεύει στην Terra Latina τόσο με τις γεύσεις όσο και με το interior design. To μενού έχει την υπογραφή του γνωστού chef Θάνου Στασινού που έχει ζήσει για αρκετό χρονικό διάστημα στη Λατινική Αμερική και ξέρει καλά πως να δημιουργεί εκπληκτικά πιάτα με επιρροές από το Μεξικό και γενικά από τη Λατινική Αμερική.

MEXICO MI AMOR

Εκτός από τα κλασικά και αγαπημένα Fajitas, Burritos & Chimichanga αξίζει να δοκιμάσετε το Pollo ala brassa Peru (Kοτόπουλο στη σχάρα με περουβιανή μαρινάδα) και το churasko Brazil, το χοιρινό της Ιβηρικής χερσονήσου, και να τα συνοδεύσετε όχι με μια απλή μαργαρίτα αλλά με μαργαρίτα με guacamole που σίγουρα δεν έχετε πιει πουθενά αλλού.

MEXICO MI AMOR
MEXICO MI AMOR

Kυρίαρχα στοιχεία στο interior design το χρώμα και οι εκπληκτικές εικαστικές πινελιές τόσο στους τοίχους όσο και στα υφάσματα, το εντυπωσιακό ασπρόμαυρο ξύλινο πάτωμα και τα χειροποίητα φώτα που δίνουν στην ατμόσφαιρα κάτι από τη γοητεία του φλογερού λατινοαμερικάνικου ταπεραμέντου που είναι διάχυτο παντού και ακολουθεί τους ρυθμούς της λατινοαμερικάνικης μουσικής.

MEXICO MI AMOR
MEXICO MI AMOR
MEXICO MI AMOR
MEXICO MI AMOR

Info
ΜΕΧΙCO MI AMOR
Τσακάλωφ 10, Κολωνάκι, Τηλ: 210 3622798
Instagram: mexicomiamor_athens
fb:Mexico Mi Amor Athens

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα