Χωρίζω – Δεν χωρίζω, τα τρία σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε το τέλος

Υπάρχουν τρία σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε το τέλος σε μία σχέση και είναι ώρα να κάνεις το πρώτο βήμα για να χωρίσεις.

Το αρνητικό κλίμα της καθημερινότητας

Όλες οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια. Όταν όμως η καθημερινότητα έχει φτάσει να έχει μόνο αρνητικά στοιχεία όπως: διαφωνίες, αδιαφορία, καυγάδες, φωνές, κτλ. τότε ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από την τοξική σχέση που ζεις και να δόσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να κάνεις μία νέα αρχή.

Αν ενδιαφέρεσαι μόνο εσύ για τη σχέση σου

Δυστυχώς η σχέση θέλει δύο. Αν τις προσπάθειες και όλη την δουλειά στην σχέση την κάνεις μόνη σου, τότε σημαίνει ότι το έτερον ήμισυ ή έχει βολευτεί ή έχει ήδη φύγει και δεν το έχεις καταλάβει. Αν οι συμβιβασμοί είναι μόνο από την δική σου πλευρά, η ζυγαριά γέρνει προς την καλοπέραση του συντρόφου, που απλά περνάει καλά.

Έχεις ενοχές και απλά μείνεις στη σχέση

Αν για τους δικούς σου λόγους θέλεις να χωρίσεις, αλλά μένεις στην σχέση από υποχρέωση, τότε καταδικάζεις δύο ανθρώπους. Πρώτα τον εαυτό σου και μετά τον σύντροφό σου. Αν εσύ δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, δεν θα νιώσει ούτε το ταίρι σου και η σχέση πολύ γρήγορα θα διαλυθεί.

Photo cover:pixabay.com-DtheDelinquent-love

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα