Όταν η Κάτια Δανδουλάκη ήταν ζευγάρι με τον Μάριο Πλωρίτη -Η σπάνια φωτό από το 1980

Μια σπάνια φωτογραφία του Μάριου Πλωρίτη και της Κάτιας Δανδουλάκη είδαμε στο Instagram.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, βλέπουμε την Κάτια Δανδουλάκη με φλοράλ φόρεμα και γυαλιά σε ηλικία 32 ετών. Ο Μάριος Πλωρίτης φορά το κοστούμι του. Μαζί τους είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Μαλαβέτας και η Αγγλίδα πρωταγωνίστρια της «Εβίτα», Στέφανι Λόρενς.

Στη φωτογραφία διαβάζουμε: «Μια σπάνια φωτογραφία που απαθανατίζει τον Μάριο Πλωρίτη και την Κάτια Δανδουλάκη στα πρώτα χρόνια του δεσμού τους το 1980, μαζί με τον ηθοποιό Δημήτρη Μαλαβέτα και την Αγγλίδα πρωταγωνίστρια της «Εβίτα», Στέφανι Λόρενς: Η Κάτια Δανδουλάκη έχει πει για τον σύντροφο της ζωής της: «Με τον Μάριο ήταν πολλές αγάπες μαζί. Ήμασταν ερωτευμένοι μέχρι που έφυγε, 32 χρόνια. Είχαμε 30 χρόνια διαφορά, ήμασταν μαζί σχεδόν όλη μου τη ζωή. Παντρεμένοι ήμασταν τα 12. Ζούσαμε ουσιαστικά 32 χρόνια μαζί, τα πιο δημιουργικά της ζωής μου». Για την ημέρα του γάμου τους που ήταν πολύ διακριτικός έχει διηγηθεί:
“Ήταν μια καθημερινή ημέρα που δεν άλλαξε το πρόγραμμά της. Πήγαμε στη Ρηγίλλης, σε ένα εκκλησάκι, παντρευτήκαμε. Πήγα εγώ μετά στη «Λάμψη» να κάνω το γύρισμα, μάλιστα τότε ήμουν με τον Χρήστο τον Πολίτη που δεν ήξερε τίποτα και ο Μάριος πήγε στο «Βήμα» να γράψει το άρθρο του. Ο παππάς όταν μας έβλεπε να βγαίνουμε απόρησε, «δηλαδή θα πάτε χώρια;» μας έκανε. Πήγα λοιπόν εγώ στο γύρισμα και με βάλανε στο τελεφερίκ μαζί με τον Χρήστο. Η κάμερα ήταν μπροστά μας και μας έλεγαν ότι πρέπει να μιλάμε. Του λέω, «Χρήστο, πρέπει να μιλάμε», «Ναι, τι να λέμε;» μου κάνει. «Θα σου πω εγώ, παντρεύτηκα» του λέω και γέλασε, νόμιζε ότι του λέω σαχλαμάρες. Λέω, «Χρήστο μου είναι αλήθεια, στο λέω γιατί δεν ακούν οι κάμερες. Παντρεύτηκα πριν μια ώρα» και γύρισε και μου έκανε μια αγκαλιά και μου έδωσε ένα φιλί, δεν την ξεχνάω εκείνη τη στιγμή».

Σχετικά άρθρα

Share: