Δημήτρης Δανίκας: Σάλος με το άρθρο του -«Έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα» – Τι έγραψε για τα θύματα του Παναγιωτόπουλου

Σάλο στα social media έχει προκαλέσει το άρθρο του δημοσιογράφου Δημήτρη Δανίκα στο οποίο αναφέρεται στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο κριτικός παίρνει θέση αναφορικά με τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον πρώην παρουσιαστή του ”Ράδιο Αρβύλα” και τους επιρρίπτει ευθύνες για το γεγονός ότι συμφώνησαν να βιντεοσκοπηθούν, εξηγώντας πως είτε το έκαναν σκόπιμα, είτε δεν έχουν ”μυαλό”.

“Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο “υπέροχες” στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν” αναφέρει στο άρθρο του με τίτλο “Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ” ο Δημήτρης Δανίκας.

“Θα πείτε-και σωστά-τα κορίτσια δεν ήξεραν. Ότι εν αγνοία τους ο αρβυλόμαγκας το “ανέβασε” προς κοινή θέα και προς εκδίκηση. Ωραία λοιπόν. Όμως όταν “πηγαίνεις” με τέτοιους αρβυλόμαγκες. Όταν κι εσύ κορίτσι μου συμφωνείς και πρωταγωνιστείς σε τέτοιες σκηνές. Και όταν από το νιονιό σου δεν περνάει καν ως σκέψη, ως κάποια υποψία, ότι μπορεί να διασυρθείς και να διαπομπευθείς, τότε δύο τινά συμβαίνουν: Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού” προσθέτει.

Τι έγραψαν οι χρήστες

Οι χρήστες του twitter τον κατηγορούν για “victim shaming” και μισογυνισμό.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin