Οι δύο must have οροί μαλλιών για τέλειο αποτέλεσμα

Σας παρουσιάζουμε τους δύο must have ορούς που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας.

Θρεπτικός Ορός (serum) με Κερατίνη

Θρεπτικός Ορός (serum) με Κερατίνη

Το προϊόν παρέχει άμεση ενυδάτωση σε ξηρά μαλλιά αφήνοντας τα λεία και λαμπερά.

Λειτουργεί στο βάθος της τρίχας, αυξάνοντας την αντοχή στο σπάσιμο.

το Sepicapul MP ενεργεί ως θρεπτικό κοκτέιλ για τα μαλλιά, παρέχοντας τα απαραίτητα αμινοξέα και βιταμίνες. 

Ανακαινίστε πριν την χρήση. Ψεκάστε σε υγρά ή ξηρά μαλλιά. Προσοχή δεν ξεπλένεται.

Ενυδατικός ορός με κερατίνη που κάνει θαύματα

Ενυδατικός Ορός Μαλλιών με Κερατίνη - Thermoprotective Serum

Προστατεύει τα μαλλιά μέσω μιας ‘μεμβράνης’ που δημιουργεί, προλαμβάνοντας την αφυδάτωση της τρίχας, παρά την χρήση που γίνετε με πιστολάκι κτλ. Περιέχει ενεργά  συστατικά όπως εκχύλισμα Aloe Vera, Προβιταμίνη Β5 και Aquaxil τα οποία παρέχουν εκπληκτικά ενυδατικά και θρεπτικά αποτελέσματα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες άνω των 120°C καταστρέφουν την κερατίνη και μειώνουν δραστικά την περιεκτικότητα σε νερό. Η τρίχα γίνεται αδύναμη, ξηρή, διασπάται χάνει την υγιή της εμφάνιση και καταστρέφεται.

Η δράση του ορού βασίζεται στη χαμηλή αγωγιμότητα της προστατευτικής μεμβράνης που δημιουργεί γύρω από τα μαλλιά. Κατά συνέπεια, το επίπεδο ενυδάτωσης των μαλλιών δεν επηρεάζεται από τη χρήση του στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο για μπούκλες και καιρικές συνθήκες: υψηλές θερμοκρασίες και υπεριώδη ακτινοβολία.

Όταν θα κάνετε πρώτη φορά χρήση του ορού εφαρμόστε στα μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο και πριν χρησιμοποιήσετε το στεγνωτήρα μαλλιών. Αφήστε τον ορό να δράσει για 2-3 λεπτά ώστε η πανθενόλη και η κερατίνη να ενεργοποιηθούν και να ενυδατώσουν, ανοικοδομήσουν την τρίχα. Μην ξεπλύνετε! Θα δείτε αποτέλεσμα άμεσα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σίδερο για μπούκλες, χωρίς να ανησυχείτε ότι τα μαλλιά σας μπορεί να καταστραφούν. Ο ορός προστατεύει τα μαλλιά ενάντια στις ακραίες θερμοκρασίες των συσκευών styling.

Photo cover:pixabay.com/Engin_Akyurt-model

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα