Τα δύο ζώδια που είναι καλοί εραστές

Το σεξ δεν είναι πάντα σχέση! Υπάρχουν δύο ζώδια που ενώ είναι καλοί εραστές έχουν αλλεργία στη σύναψη σχέσης. Ο Δίδυμος και ο Σκορπιός είναι οι καλύτεροι εραστές αλλά δεν μπορούν να σταθούν μέσα σε μία σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θέλει και να περνάει καλά, αλλά να περνάει καλά και η σύντροφός τους. Είναι πολύ καλός στις βραδιές που δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Είναι ελεύθερος και δεν θέλει να αποκαλύψει πολλά πράγματα για τον εαυτό του, φοβάται ότι θα τον ανακαλύψει η σύντροφος και δεν το θέλει. Αυτός είναι και ο λόγος που εξαφανίζεται χωρίς ένα αντίο, ένα χαμόγελο. Είναι βυθισμένος στην πραγματική μοναξιά, στην μοναξιά της ψυχής, δίνει το σώμα του, αλλά δεν δίνει την ψυχή του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ο καλύτερος εραστής του ζωδιακού. Όταν θέλει κάτι θα το αποκτήσει με κάθε τρόπο, είναι και λίγο χειριστικός, οπότε τα καταφέρνει ακόμα καλύτερα. Τον κυριαρχεί όμως ο φόβος της σχέσης και της |υποδούλωσης” σε άλλο άτομο. Είναι σκληρή η λέξη, αλλά αυτό βιώνει όταν μπαίνει σε σχέση. Θα περάσει ωραία για κάποιες νύχτες και μετά θα φεύγει. Η γοητεία του τον αφήνει αξέχαστο!

Photo cover:Pixabay.com/mskathrynne-heart

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα