Τα δύο ζώδια με πολύ χιούμορ και ευστροφία

Στην πρώτη επαφή με έναν άνθρωπο, το κλικ στον εγκέφαλο δεν το προκαλεί τόσο η εξωτερική εμφάνιση, όσο το χιούμορ και η ευστροφία που εκπέμπει. Η εξυπνάδα και το να κάνεις τον άλλον να γελάει είναι δύο από τα πιο σημαντικά στοιχεία στον χαρακτήρα. Υπάρχουν δύο ζώδια , ο Δίδυμος και ο Λέων που και η ευστροφία και το χιούμορ τους έχει δοθεί σε αφθονία και σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ίσως το πιο ευφυή ζώδιο. Ασχολείται με πολλά πράγματα, διαβάζει πολύ για το παρελθόν, αλλά και τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς και αυτό του καλλιεργεί την ευστροφία του. Είναι πολύ κοινωνικός και έχει απίστευτο χιούμορ. Πολλές φορές σε δύσκολες καταστάσεις, συνδυάζει την ευστροφία και το χιούμορ και σώζει καταστάσεις. Θα συζητήσει και θα αναλύσει ένα θέμα πολυεπίπεδα και θα καταφέρει να βρει την κατάλληλη λύση. Είναι πολύ ερωτικός λόγο της ευστροφίας και του χιούμορ του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει την πιο γρήγορη σκέψη από όλα τα ζώδια. Η εξυπνάδα του είναι στο μέγιστο βαθμό. Μπορεί να λύσει και το πιο δύσκολο πρόβλημα. Έχει πολλές ιδιοτροπίες, αλλά και απίστευτο και καυστικό χιούμορ. Έχει αναπτυγμένη διαίσθηση και όλα αυτά μαζί συνθέτουν έναν δυναμικό χαρακτήρα, πολλές φορές απρόσιτο γιατί τον φοβούνται. Έχει μία μαύρη πλευρά που τον παιδεύει πολλά χρόνια στη ζωή του, αλλά όταν αφήσει να μπει λίγο φως, όλα του τα προβλήματα λύνονται.

Photo cover:pixbay.com/Hans-fun

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin