Ηρώ Ράντου: Η αντίδραση της δημοσιογράφου στο «ανόητη» του Κωνσταντίνου Τζούμα

Την αναίτια επίθεση που δέχτηκε από τον Κωνσταντίνο Τζούμα, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες σχολίασε με ανάρτησή της στα social media η Ηρώ Ράντου.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία μακροσκελή ανάρτηση, στην οποία αναφέρει πως ο ηθοποιός αποτελεί ”τον σπόρο της λεκτικής και της σωματικής βίας κατά των γυναικών”.

«Ο κύριος Τζούμας βγήκε στην εκπομπή μας @prwinoitypoi έχοντας την ευκαιρία να ανακαλέσει τα όσα κατάπτυστα είπε περί φλυαρίας των γυναικών που δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες. Αντί να ζητήσει συγγνώμη ή έστω να ανασκευάσει τα όσα είπε μου επιτέθηκε προσωπικά χαρακτηρίζοντας με «ανόητη» επειδή υπερασπίστηκα όσες γυναίκες βιώνουν τη βία. Όχι, δεν είναι ούτε σεξιστής ούτε μαυροχιουμορίστας. Είναι ο ίδιος ο σπόρος της λεκτικής και της σωματικής βίας κατά των γυναικών, είτε λόγω επικίνδυνης «ανοησίας» είτε λόγω καθαρόαιμου μισανθρωπισμού».

Η ανάρτησή της

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας, είχε δηλώσει πως «oι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών», δήλωση την οποία ο ίδιος απέδωσε αργότερα, μετά το σάλο, στο ιδιαίτερο χιούμορ του.

Την επόμενη μέρα, προσπαθώντας να ”ανασκευάσει” είπε πως «όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω», η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε με τον ηθοποιό να την αποκαλεί «ανόητη»!

«Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα