Τα τρία πρώτα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει μέλλον

Αυτό που πρέπει πρωταρχικά να κοιτάζετε σε μία σχέση είναι τα θετικά της στοιχεία. Αυτά θα σας βοηθήσουν και θα σας οδηγήσουν σε κάτι πιο ουσιαστικό καθώς θα εξελίξει πνευματικά και συναισθηματικά τη σχέση σας.

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας έχει ουσιαστικό μέλλον.

1ο Σημάδι: Η ανησυχία του για το κοινό σας μέλλον

Όταν διακρίνετε ότι θέλει να είναι συνέχεια μαζί σας, ότι κάνει σχέδια για το μέλλον, για το πως θα περάσετε τις διακοπές σας, τι θα κάνετε το επόμενο Σαββατοκύριακο, αν θα πάτε μαζί σε ένα πάρτι φίλου σας, κτλ. Η συζήτηση είναι η καλύτερη λύση, Να συζητάτε αμέσως όταν προκύπτει κάποιο θέμα και να το σχεδιάζετε μαζί.

2ο Σημάδι: Όταν διαβάζει τις επιθυμίες μας

Όταν γνωρίζει τις επιθυμίες σας είτε σε μικρό, είτε σε μεγάλο βαθμό. Από το τι τρώτε για πρωινό, ποιος είναι ο αγαπημένος σας χυμός, πως προτιμάτε τον καφέ σας, κ.α. Όταν σας αγοράζει ένα φόρεμα και είναι στο στυλ σας, χωρίς να το έχετε συζητήσει πριν, όταν παραγγέλνει στο εστιατόριο και διαλέγει το αγαπημένο σας πιάτο, όταν θα σας προσφέρει τα λουλούδια που αγαπάτε.

3ο Σημάδι: Η διάθεση για διατήρηση και εξέλιξη της σχέσης

Υπάρχουν κινήσεις που μπορούν να σας δείξουν την διάθεσή του για την εξέλιξη της σχέσης σας. Συνήθως λειτουργούν υπέρ της διατήρησης και της εξέλιξης. Οι προσπάθειες που κάνει για να κάνετε πράγματα που ικανοποιούν τα κοινά σας θέλω και πως θα αποκτήσετε και άλλα κοινά θέλω. Να επιλέγετε από κοινού μία θεατρική παράσταση, το νησί που θα πάτε διακοπές, το εστιατόριο που θα επισκεφτείτε, το delivery που θα παραγγείλετε, κτλ.

Photo cover:pixabay.com/MARTYSEB-romance

Διαλέξτε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin