Γιατί η Andie MacDowell αποφάσισε να αφήσει γκρίζα τα μαλλιά της παρά τις συμβουλές του ατζέντη της

Ήταν μια από τις παρουσίες που στο Φεστιβάλ Καννών 2021, τράβηξε τα βλέμματα, όχι για μια ταινία που παρουσίασε αλλά για την επιλογή της να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με τα φυσικά γκρίζα μαλλιά της. Ο λόγος για την πάντα υπέροχη Andie MacDowell.

Η μούσα της L’Oréal Paris περπάτησε αρκετές φορές στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών απαστράπτουσα, χαμογελαστή και με γκρίζα μαλλιά. Η ηθοποιός που είχε εμμονή κάποτε με τις μακριές καφέ μπούκλες της, προκάλεσε αίσθηση σπάζοντας ένα ταμπού που συνδέεται με τα γυναικεία μαλλιά, ειδικά στο Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός μετά το Φεστιβάλ Καννών και την εμφάνισή της, μίλησε σε συνέντευξή στο περιοδικό Vogue για αυτή την επιλογή. «Στις αρχές των 40 άρχισαν να φαίνονται τα γκρίζα μαλλιά μου και κάθε φορά που τα παιδιά μου με έβλεπαν μου έλεγαν ότι πίστευαν ότι έτσι φαίνομαι αυστηρή (ή αριστοκρατική σύμφωνα με τον συντάκτη). Όταν τα έσφιξα σε κότσο, αυτό μπορούσες να δεις: τα μαλλιά μου όπως είναι, ασπρόμαυρα. Μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Τζορτζ Κλούνεϊ , γιατί όχι;»

“Αισθάνομαι πιο δυνατή”

Ο άλλος λόγος που συνέβη αυτό, όπως για πολλές γυναίκες, ήταν ο εγκλεισμός λόγω COVID. «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχα πολύ ελεύθερο χρόνο και με γοήτευε ο colorist Jack Martin και η δουλειά που έκανε με τα μαλλιά της Jane Fonda . Έστειλα φωτογραφίες σε πολλούς ανθρώπους και τους έλεγα «αυτό θέλω να κάνω».

Αλλά δεν συμμερίζονται όλοι τον ενθουσιασμό της. Ξεκινώντας από τον μάνατζέρ της. «Μου είπε ότι δεν ήταν η ώρα. Στο οποίο απάντησα ότι έκανε λάθος και ότι θα ένιωθα πιο δυνατή». Η ηθοποιός εξήγησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή γιατί σε δύο χρόνια θα γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της. «Αν δεν το κάνω τώρα, δεν θα έχω ποτέ την ευκαιρία. Πάντα το ονειρευόμουν!».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin