Άρρωστη η Σελίν Ντιόν – Ακύρωσε την περιοδεία της

Η σούπερ σταρ Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο την ακύρωση της περιοδείας της “Courage” στη Βόρεια Αμερική, λόγω επίμονων προβλημάτων υγείας.

«Ήλπιζα πραγματικά να είμαι έτοιμη να επιστρέψω στη σκηνή τώρα, αλλά διαπιστώνω ότι πρέπει να είμαι πιο υπομονετικη», έγραψε η τραγουδίστρια στο Twitter.

Η Σελίν Ντιόν, οι εμφανίσεις της οποίας έπρεπε να αναβληθούν λόγω της πανδημίας, οπότε είχε ήδη ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Λας Βέγκας μεταξύ Νοεμβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022 . Επρόκειτο όμως να ξαναρχίσει την περιοδεία της στις 9 Μαρτίου στο Ντένβερ και να εμφανιστεί σε δεκαπέντε πόλεις της Β. Αμερικής και του Καναδά μέχρι τις 22 Απριλίου.

Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας παραμένει προγραμματισμένο

Οι εμφανίσεις της ακυρώνονται τώρα επειδή η ανάκαμψη της υγείας της τραγουδίστριας, η οποία πάσχει από «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς» που την εμποδίζουν να εμφανιστεί στη σκηνή, «αργεί περισσότερο από ό,τι ήλπιζε».

Η Σελίν Ντιόν είχε κάνει τις πρώτες 52 εμφανίσεις της περιοδείας πριν από την έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020.

Ωστόσο οι εμφανίσεις για την ευρωπαϊκή περιοδεία του Courage παραμένουν προγραμματισμένες. Πρόκειται να ξεκινήσουν στις 25 Μαΐου στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. «Θα είμαι πολύ χαρούμενη όταν ξαναγίνω υγιής, η πανδημία θα είναι πίσω μας και θα βγαίνω ξανά στη σκηνή», είπε η ντίβα.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin