Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 19/1 – Τι να προσέξω σήμερα!

Μια μέρα πριν ο Ήλιος εγκαταλείψει το ζώδιο του Αιγόκερω, αισθανόμαστε σαν να χρειαζόμαστε μια συνεχή προστασία και γιατί έχουμε εκτεθεί πολύ από μόνοι μας και γιατί το σύμπαν μας δοκιμάζει για κάποιο λόγο.

Μέσα στην βαριά επιρροή της Πανσελήνου, παρατηρούμε και βιώνουμε διάφορα περιστατικά που μας ταράζουν και δυσάρεστα αλλά και ευχάριστα.

Το μεγάλο ποσοστό τείνει προς το δυσάρεστα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι καλό μέσα στο κακό που μπορεί να μην φανεί άμεσα.

Σήμερα λοιπόν η Σελήνη στον Λέοντα που πασχίζει να αναδειχθεί, δεν θα καταφέρει να μας ικανοποιήσει και να μας εξιτάρει τις πρωινές ώρες και ως το μεσημέρι.

Η κόντρα της με τον Κρόνο προκαλεί απογοήτευση και σε συνάρτηση με τις άλλες πλανητικές όψεις, φέρνει ματαιώσεις που απογοητεύουν.

Η μέρα αυτή δεν διορθώνει καταστάσεις ούτε αποκαθιστά, αντίθετα μπορεί να μας μελαγχολήσει.

Σήμερα λοιπόν δεν πρέπει να έχουμε μεγάλες απαιτήσεις ούτε προσδοκίες και είναι απαραίτητο να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας. Να χαρίσουμε στον εαυτό μας κάτι που θα τον ανακουφίσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση.

Γι αυτό προσφέρονται οι πρώτες απογευματινές ώρες και το βράδυ. Ας κάνουμε υπομονή και ας θυμόμαστε πως οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, είναι αυτοί που δυσκολεύονται, στριμώχνονται περισσότερο από άλλους και βλέπουν πως τα κουκιά δεν τους βγαίνουν.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin