Κλόε Καρντάσιαν: Tο αποτυχημένο photoshop – Χαμός στο Instagram

Αντιδράσεις αλλά και γέλια έχει προκαλέσει μια φωτογραφία της γνωστής influencer και επιχειρηματία Κλόε Καρντάσιαν, και μέλος φυσικά της γνωστής οικογένειας που απασχολεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καθημερινά τα media καθώς οι χρήστες του διαδικτύου μιλάνει για photoshop και μάλιστα για αποτυχημένο photoshop.

Σε μια πολύ πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η Κλόε Καρντάσιαν προκάλεσε απορία αλλά και γέλια στους followers οι οποίοι είδαν κάπως περίεργη τη φωτογραφία… Συγκεκριμένα, πολλοί από τους χρήστες της πλατφόρμας επικεντρώθηκαν στο πόσο λαμπερή φαινόταν η γνωστή σταρ του Instagram, όμως ακόμα περισσότεροι σχολίασαν τα δάχτυλα του χεριού της, τα οποία ήταν υπερβολικά… μακριά!

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κλόε Καρντάσιαν, μπροστά από ένα τοίχο, ποζάρει φορώντας ένα σέξι φόρεμα με το δεξί της χέρι να βρίσκεται πάνω στο πόδι της. Και εκεί εντοπίστηκε το περίεργο του πράγματος… αφού χωρίς ιδιαίτερη παρατήρηση, φαίνεται το χέρι της να έχει υποστεί κακό photoshop.

Οι ακόλουθοι της Κλόε Καρντάσιαν υποστήριξαν πως πρόκειται για photoshop και άρχισαν να σχολιάζουν κάτω απο τη φωτογραφία, γράφοντας να σταματήσει να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες.

Γιατί είναι τόσο μακρύ το χέρι σου”, έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος την συνέκρινε με τον…. Freddie Krueger από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες.

Δείτε την ανάρτηση και βγάλτε τα συμπερασματά σας!

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin