Βάνα Μπάρμπα: Ο λόγος που έχει χαστουκίσει γυναίκα σε δημόσιο χώρο (βίντεο)

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έδωσε σφαλιάρα σε μία γυναίκα.

Η Βάνα Μπάρμπα μοιράστηκε λοιπόν ότι έχει σηκώσει χέρι σε γυναίκα εξαιτίας της συμπεριφοράς που είχε απέναντί της και στον σύντροφό της: «Έχω δώσει σφαλιάρα σε γυναίκα. Ήταν προσβλητική απέναντί μου. Ήταν πριν γεννήσω την κόρη μου. Πηγαίναμε σε ένα ωραίο μαγαζί και συνοδευόμουν από έναν άνδρα που ήμουν και ερωτευμένη μαζί του. Εκείνη έπεφτε πάνω του, τον έπαιρνε αγκαλιά, έκανε διάφορα για να με ενοχλήσει, έντονα όμως. Μου γύρισε το μάτι εκείνη τη στιγμή και όπως είμαι της δίνω ένα χαστούκι. Και της λέω “Αυτό για να μάθεις να μην ξεπερνάς το μέτρο, Αυτό που κάνεις σου αξίξει».

«Με χειροκροτούσαν από τα άλλα τραπέζια. Μου έφυγε η σελίδα, μα τώρα γυναίκα σε γυναίκα; Εγώ υποστηρίζω τις γυναίκες, τις αγαπώ, είμαστε ένα. Είχε κόμπλεξ η άλλη. Μόλις έφυγε το χαστούκι ηρέμησε, νομίζω δεν θα το ξανακάνει σε άλλες γυναίκες. Αν ήταν μια γυναίκα τόσο ανόητη θα το ξαναέκανα. Θα το έκανα γιατί είναι γελοίο, δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι μέσα σε ένα ζευγάρι. Δεν το έχω ξανακάνει στη ζωή μου, ήταν μια πολύ κακιά στιγμή. Σίγουρα θα με θυμάται μετά από αυτό, δεν ξαναβρεθήκαμε ποτέ».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα