Η καταλληλότερη ταινία για να δει κανείς με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες είναι σίγουρα το «The Revenant» με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο που ήταν και ο ρόλος που του εξασφάλισε το πολυπόθητο Όσκαρ.
Κατά τα γυρίσματα της ταινίας ο ηθοποιός αντιμετώπισε πολλές κακουχίες. Καθώς ο σκηνοθέτης, ήθελε τα πλάνα να είναι αληθοφανή έβγαλε το καστ στους -40 βαθμούς Κελσίου, κάπου έξω από την πόλη Κάλγκαρι, στον Καναδά ενώ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βούτηξε και στα παγωμένα νερά του ποταμού!
Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του έχει περιγράψει ότι δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα μάτια τους από το κρύο. Τα δάχτυλά τους στα χέρια και τα πόδια είχαν κολλήσει και ο εξοπλισμός των κάμεραμαν είχε παγώσει.
Η ταινία
Σε μια αποστολή στην άγρια φύση της Αμερικής, ο εξερευνητής Χιου Γκλας δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από τα μέλη της ομάδας του, οι οποίοι τον θεωρούν νεκρό. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του, Τζον Φιτζέραλντ. Με οδηγό του την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.
Δείτε επίσης
