Μπέλα Χαντίντ: Παραδέχτηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα με το αλκοόλ – Ο λόγος που το σταμάτησε

Η Μπέλα Χαντίντ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για ζητήματα που για τους περισσότερους, ειδικά διάσημους, είναι ταμπού και αποφεύγουν να θίγουν δημόσια. Όπως έχει μιλήσει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της για την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει, καθώς και γενικά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει περάσει τώρα το πασίγνωστο μοντέλο μιλάει για ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους το αλκοόλ. Η στάση αυτή της Μπέλα Χαντίντ δεν βοηθά μόνο την ίδια αλλά και πάρα πολλούς ακόμα ανθρώπους αφού την γνωρίζει όλος ο πλανήτης.

Αυτή τη φορά λοιπόν το μοντέλο ανοίχτηκε και μίλησε για το ποτό και για το πως αυτό την επηρεάζει καθοριστικά. “Έχω πιει αρκετά στη ζωή μου. Λάτρευα το αλκοόλ κι έφτασα σε ένα σημείο που, ξέρετε, ακύρωνα βραδινές εξόδους γιατί ένιωθα πως θα έχανα τον έλεγχο του εαυτού μου” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν αισθάνομαι πλέον την ανάγκη να πιω. Ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί, όταν θα ξυπνήσω με τρομερό άγχος, σκεπτόμενη εκείνο το πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το Λύκειο. Είναι αυτή η ατέλειωτη κατάσταση πόνου και στρες εξαιτίας αυτών των ποτών που δεν έκαναν και τόσα πολλά” συνέχισε. Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Μπέλα Χαντίντ ίδρυσε την Kin. Πρόκειται για μία εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών που μάλιστα όπως υποστηρίζει το ίδιο το brand βοηθά στη συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα.

Έ τσι φαίνεται πως το διάσημο μοντέλο διαγράφει σταδιακά τη τοξική σχέση που είχε με το ποτό.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin