Ζώδια: Οι τάσεις της ημέρας – Τι να προσέξω σήμερα!

Οι τάσεις της ημέρας 28/1 – Τι να προσέξω σήμερα!

Η αναζήτηση πιο συγκεκριμένων επαφών και συζητήσεων, αρχίζει από σήμερα να μας απασχολεί  έντονα εφόσον βρισκόμαστε στην επιρροή της συνάντησης του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Είναι η μέρα που καταστρώνουμε σχέδια και προγραμματίζουμε όλα εκείνα που θέλουμε να συμβούν.

Βρισκόμαστε σε μια διαρκή εγρήγορση και το μυαλό μας δουλεύει ακατάπαυστα, ασχολούμενο με εκκρεμότητες που δεν έχουν λυθεί και με παρελθοντικά ζητήματα που πρέπει να λάβουν τέλος.

Η Σελήνη στον Τοξότη δίνει έναν τόνο ανεμελιάς στο αυστηρό μας πρόγραμμα και χαλαρώνει λίγο την ακαμψία που έχουμε σήμερα.

Στις 10.40 το πρωί, η αρμονική όψη της με τον Κρόνο εξισορροπεί το κενό στις εναλλαγές της διάθεσης και μας κατευθύνει σε σωστές επιλογές, βοηθώντας και την κρίση μας να είναι ώριμη και αντικειμενική.

Ως νωρίς το απόγευμα, το διάστημα προσφέρεται για να κάνουμε όλες εκείνες τις κινήσεις που θα βοηθήσουν στο να τακτοποιήσουμε πάσης φύσεως υποχρεώσεις.

Το βράδυ όμως, η κόντρα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας παραπλανήσει και να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές και λαθεμένες κρίσεις.

Καλό θα ήταν το αποψινό βράδυ, να μην αλλάξουμε απόφαση και σχέδια και ό,τι και αν ακούσουμε να μην το λάβουμε σοβαρά υπ όψιν μας, αν δεν το διασταυρώσουμε από πολλές μεριές.

Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι, χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικοί στις εκτιμήσεις, στις κριτικές και στα συμπεράσματά τους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

https://www.facebook.com/katerina.saloniki.3

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin