Θεσσαλονίκη: Το κομψό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης που στεγάζεται σε ένα ιστορικό art deco κτίριο

Σε στρατηγική θέση και απόσταση αναπνοής από την Πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη και walking distance από κάθε σημείο ενδιαφέροντος το Egnatia Palace Hotel & Spa είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που εξασφαλίζει όλα τα πλεονεκτήµατα ενός city hotel σε συνδυασµό µε τις ανέσεις ενός spa resort! Το διακρίνουν οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, η προσεγµένη διακόσµηση, η φινέτσα αλλά και το φιλικό περιβάλλον.

Egnatia Palace

Το ξενοδοχείο διαθέτει 43 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια & σουίτες, οι σύγχρονες ανέσεις των οποίων προσφέρουν στους φιλοξενούμενους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Egnatia Palace
Egnatia Palace

Εκτός αυτών στεγάζεται σε ένα από τα ωραιότερα και πιο ιστορικά κτήρια της πόλης µε στυλ art deco της δεκαετίας του ’30. Highlight: Ο υπερσύγχρονος χώρος του Wellness Paradise Club Spa για να απαλλαγείτε από την ένταση και το άγχος σ’ έναν παράδεισο ηρεµίας, στο κέντρο της πόλης!

Egnatia Palace
Egnatia Palace
Egnatia Palace

Η εκπληκτική θέση του ξενοδοχείου Egnatia Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και τους προσεγμένους χώρους, δημιουργούν ένα χώρο – εμπειρία για τον επισκέπτη. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου, διατηρεί τον φιλοξενούμενο στο επίκεντρο, επιλέγοντας στα 43 δωμάτια και σουίτες, υψηλά standard άνεσης και ποιότητας, σε συνδυασμό με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Ιδανική επιλογή επίσης για οικογένειες που επισκέπτονται την πόλη ενώ μπορεί να φιλοξενήσει και να οργανώσει διαφόρων ειδών events.

Egnatia Palace
Egnatia Palace
Egnatia Palace

Info: Διαµονή: 32 µονόκλινα & δίκλινα, 8 junior suites και 3 presidential suites.
Εγνατίας 61, Τ. 2310 222900, www.egnatiapalace.gr

Δείτε επίσης

Share: