Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, το βρίσκω τραγικό»

Για τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας αλλά και τα άσχημα γεγονότα που διαδραματίζονται στην ελληνική κοινωνία, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κότσιρας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι σημαντικό ένας καλλιτέχνης να περνά καλά και να σέβεται τις συνεργασίες του, καθώς «εάν δεν υπάρχει αυτό, όλες οι εμπορικές επιτυχίες είναι άχρηστες»,είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας, ο ίδιος δήλωσε πως η μόνη  λύτρωσή του είναι η οικογένειά του, τα παιδιά του και η γυναίκα του.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως του έχουν γίνει προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές, τις οποίες αρνήθηκε γιατί δεν του άρεσαν. Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του, «μυστήριο, και όχι τόσο εύκολο άνθρωπο».

Αναφορικά με το τραγούδι του, για την πετυχημένη σειρά «Σασμός», δήλωσε πως έχει στενή σχέση με την Κρήτη και ξέρει τι σημαίνει «συμφιλίωση».

Όσο για τη νέα φουρνιά καλλιτεχνών και δη στη σκηνή της τραπ δήλωσε: «Εγώ ακούω πολλή ξένη μουσική και ψάχνομαι για νέα παιδιά. Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική» επεσήμανε.

Σχετικά άρθρα

Share: