Το ελληνικό οινοποιείο που σαρώνει τα βραβεία στο εξωτερικό

Τα Konstantara wines είναι παραγωγή βιολογικής καλλιέργειας από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Κωνσταντάρα στην Αγία Τριάδα Πολυγύρου στην Χαλκιδική, έκτασης 250 στρεμμάτων.

Το 430 μέτρων υψόμετρο και η ιδανική θέση για αμπελοκαλλιέργεια με ελάχιστη ή καθόλου άρδευσή έχουν καταφέρει να δώσουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα με βραβευμένες ετικέτες.

Konstantaras Wines

Οι ετικέτες εξάγονται στην Ευρώπη (Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία) και ετοιμάζονται για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής καθώς και υπάρχει ενδιαφέρον και για Σκανδιναβικές χώρες.

Konstantaras Wines

Οι λευκές ποικιλίες του αμπελώνα είναι το Μοσχάτο Αλεξανδρείας, το Sauvignon Blanc, η Μαλαγουζιά, το Viognier και το Ασύρτικο. Στις ερυθρές ποικιλίες είναι το Merlot και το Cabernet Sauvignon, το Αγιωργίτικο και το Syrah. Η οινοποίηση γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του νέου σύγχρονου οικογενειακού οινοποιείου στην Πορταριά Χαλκιδικής.

Konstantaras Wines

Οι καινούργιες ετικέτες του οινοποιείου:

 • Χάριτες Πέτρες
  ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ MERLOT-SYRAH
 • Χάριτες Πέτρες
  ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΑΘΗΡΙ
 • Χάριτες Πέτρες
  ΟΙΝΟΣ ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟΣ SYRAH-CABERNET SAUVIGNON
 • Χάριτες Πέτρες
  ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ MERLOT

Μάθετε εδώ περισσότερα για το κάθε κρασί.

Konstantaras Wines

Το best seller του οινοποιείου

Konstantara Vin de liqueur sweet

Κατηγορία: Ποικιλιακός Οίνος Ερυθρός Γλυκύς.
Οινοποίηση: Προζυμωτική κρυοεκχύλιση, με φυσικά αζύμωτα ζάχαρα, λόγου διακοπής της αλκοολικής ζύμωσης με ψύξη & προσθήκη αποστάγματος στέμφυλων (Τσίπουρο).
Χαρακτηριστικά: Ένας οίνος λικέρ με ζωηρό κόκκινο χρώμα και μοβ ανταύγειες. Με άφθονα αρώματα κόκκινων φρούτων (βατόμουρου, δαμάσκηνο, κεράσι, βύσσινο) και γλυκάνισου. Στόμα στρογγυλό, με ισορροπημένη την οξύτητα με τα ζάχαρα. Μακριά βελούδινη, γλυκόξινη επίγευση με ιδιαίτερο χαρακτήρα, λόγω διαδικασίας παραγωγής.
Συστάσεις σερβιρίσματος: Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8 ο -12 ο C, σε ποτήρι τύπου λικέρ ή αποστάγματος.
Γευστικοί συνδυασμοί: Συνοδεύει ιδανικά τα γλυκά με βάση τη σοκολάτα, τάρτες & cheese cake κόκκινων φρούτων, αλλά ακόμη και τα μαλακά αρμυρά τυριά με έντονα χαρακτηριστικά όπως το μπλε τυρί & το ροκφόρ. Πίνεται ευχάριστα και ως απεριτίφ, με τριμμένο πάγο & δυόσμο σε ποτήρι κρασιού σχήματος τουλίπας.
Συστάσεις παλαίωσης: Απολαύστε το από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Συνιστάται οι φιάλες να αποθηκεύονται σε πλάγια θέση, απουσία φως και σε θερμοκρασία 14 ο – 16 ο C.

Info: ΤΗΛ: 2373771092 ΚΙΝ: 6948829334, www.konstantarawines.com, email: info@konstantarawines.com

Share: