Αν δεν ξέρετε ποιο πουλόβερ να φορέσετε η Kendall Jenner δίνει την καλύτερη λύση

Εκτός από το γεγονός ότι το πουλόβερ είναι το must ρούχο του χειμώνα μπορεί παράλληλα να είναι το βασικό κομμάτι για preppy style. Και αν έχετε πολλά και δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε και πως να το συνδυάσετε ακολουθήστε τον τρόπο της Kendall Jenner.

Το μοντέλο είναι γνωστό ότι αγαπάει τα πλεκτά, τις καζάκες ,τα πουλόβερ και γενικά το preppy style που το επιλέγει στην καθημερινότητα της. Αυτή την φορά, θα δείτε ένα τέλειο tip σε περίπτωση που δεν μπορείτε να διάλεξετε ανάμεσα στα αγαπημένα σας χρωματιστά πουλόβερ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε όπως έκανε εδώ η Kendall Jenner!

Το μοντέλο εθεάθη και φωτογραφήθηκε να φοράει ένα έντονο κίτρινο πουλόβερ ζιβάγκο με ένα εξίσου φωτεινό πορτοκαλί πουλόβερ κρεμασμένο στους ώμους της, μια μοντέρνα ανατροπή στο κλασικό preppy styling δίνοντας παράλληλα με τα έντονα χρώματα των πλεκτών ένα cool ύφος. To πουλόβερ στους ώμους έχει κάνει δυναμικό comeback εδώ και 2 σεζόν. Η Kendall Jenner ολοκλήρωσε το preppy look της με κλασικο τιζν παντελόνι και δερμάτινα μποτάκια.

Δείτε επίσης

Share: