Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: H ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα στο Instagram για όσους την αμφισβητούν

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την καταγγελία της για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη έκανε η Γεωργία Μπίκα. Η 24χρονη επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός».

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο τεχνικός της σύμβουλος Δ. Γαλεντέρης υποστήριξε ότι υπήρχε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της. «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά», δήλωσε ο Δημήτρης Γαλεντέρης τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά οι πληροφορίες από την πλευρά του κατηγορούμενου για το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη ανέφεραν ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν «καθαρές».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα από τους Ελβετούς έδειξαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αλλά όχι ενδείξεις ναρκωτικών ουσιών ή χαπιού βιασμού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά.

Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε».

Σχετικά άρθρα

Share: