Ζακ Γαλιφιανάκης: Ο ηθοποιός πλήρωνε διαμέρισμα επί σειρά ετών για μια άστεγη γυναίκα

Ο ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης βοήθησε μια άστεγη να επιστρέψει σε μια αξιοπρεπή ζωή, πληρώνοντας για χρόνια τη στέγαση της. Η συνάντησή τους, έχει καταλήξει σε μια πολύ όμορφη φιλία.

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι ο διάσημος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Άλαν Γκάρνερ στην τριλογία της αμερικανικής κωμωδίας που έσπασε ταμεία The Hangover. Ωστόσο, ενώ ήταν ακόμα άγνωστος στο ευρύ κοινό και εργαζόταν σε ένα καφέ στη Σάντα Μόνικα, παρατήρησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο πλυντήριο απέναντι από το καφέ.

«Παρατήρησα ότι αυτή η 80χρονη γυναίκα φαινόταν να περνάει όλες τις νύχτες της στο πλυντήριο. Την έβλεπα να δουλεύει στο πλυντήριο κάθε μέρα και αναρωτιόμουν πώς μπορούσε να είναι τόσο χαρούμενη όλη την ώρα. Πάντα τραγουδούσε για τους πελάτες. Άρχισα να φτιάχνω τον καφέ της Μιμής κάθε μέρα και γίναμε φίλοι », είπε ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Η γυναίκα δεν ήταν άλλη από την Elizabeth Haist, με το παρατσούκλι Mimi. Στα 96 της πλέον, η ηλικιωμένη έμεινε μόνη και έχασε τη δουλειά της όταν κατέφυγε στο καθαριστήριο, μη έχοντας άλλο κατάλυμα. Ένα κρύο, βροχερό βράδυ, ο διευθυντής του πλυντηρίου επέτρεψε στην Mimi να κοιμηθεί στην επιχείρησή του, μια συνήθεια που κράτησε για σχεδόν 20 χρόνια. Βοηθώντας τους πελάτες να πλύνουν τα ρούχα τους, κατάφερε να επιβιώσει και να αγοράζει τρόφιμα.

Μετά την επιτυχία του The Hangover, ο Ζακ Γαλιφιανάκης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που είχε κερδίσει για να βοηθήσει την φίλη του που είχε ανάγκη. Έτσι, ο ηθοποιός της παραχώρησε ένα διαμέρισμα, για το οποίο πλήρωνε το ενοίκιο και τα κοινόχρηστα για χρόνια.

«Έχω ένα μέρος να ζήσω τώρα και το δικό μου κρεβάτι. Παίρνω χρήματα από την κοινωνική ασφάλιση, επομένως με βοηθά να πληρώσω για το φαγητό και τον λογαριασμό του τηλεφώνου μου. Πηγαίνω ακόμα στο πλυντήριο, κάθε μέρα. Πλένω μόνη μου φυσικά. Πηγαίνω εκεί για να είμαι απασχολημένη και να μάθω στους ανθρώπους πώς να πλένουν τα ρούχα τους », είπε η Mimi, η οποία δεν έχει ξεχάσει από πού κατάγεται.

Η άστεγη γυναίκα που έγινε… celebrity

Στην πρεμιέρα του δεύτερου μέρους του The Very Bad Trip , ο Zach Galifianakis αποφάσισε να πάρει μαζί του την Elizabeth Haist. Μια λιμουζίνα έφτασε έξω από το διαμέρισμα της ηλικιωμένης κυρίας, που έμοιαζε σαν να ήταν διασημότητα. Έκτοτε, η Mimi συμμετέχει τακτικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις. 

«Αν είναι στην πόλη, θα με πάρει. Ντύνομαι κομψά και μια φίλη με βοηθά στο μακιγιάζ. Είναι διασκεδαστικό και είναι κάτι που δεν τόλμησα ποτέ να ονειρευτώ. Όταν κάνουν ένα πάρτι κάπου εκεί κοντά, συναντώ διάσημους εκεί και πίνω Martini με ένα twist λεμόνι και βότκα. Μετά η λιμουζίνα με πάει σπίτι », είπε η Mimi.

Από τότε, χάρη στις εμφανίσεις της με τον ηθοποιό , η Mimi έγινε διασημότητα και κάποιοι την αναγνωρίζουν. Αυτή η συγκινητική ιστορία επιβεβαιώνει την ωραία φήμη του Ζακ Γαλιφιανάκη, ο οποίος παρέμεινε άνθρωπος με μεγάλη καρδιά και πιστός στους φίλους του παρά τη φήμη και τα χρήματα.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα