Ποια είναι τα δύο τυχερά ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου

Σε λίγες ημέρες τα ερωτευμένα ζευγάρια θα γιορτάσουν το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου. Δύο ζώδια θα είναι πιο τυχερά από τα άλλα και θα ζήσουν μία μοναδική βραδιά έρωτα και πάθους. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης θα καταγράψουν αυτή την ημερομηνία σαν μία μοναδική εμπειρία.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει φροντίσει από πριν και έχει ανταλλάξει τα σωστά μηνύματα, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου. Σε μία βραδινή έξοδο θα έρθει η μαγεία του έρωτα και θα τον πλησιάσει το μελλοντικό του ταίρι. Πάνω στη διασκέδαση, στο χορό και στο ποτό θα ανταλλάξει τα πρώτα φιλιά. Όλη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα την περάσει με το νέο ταίρι του, από το πρωί έως το ξημέρωμα της επόμενης μέρας. Θα έχει προσχεδιάσει μία μαγική οριεντάλ ερωτική βραδιά.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα είναι το τυχερό ζώδιο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Από μία απρόσμενη σύμπτωση θα συναντήσει ή κάποιο παλιό ταίρι ή ένα νέο ταίρι και θα περάσει ένα υπέροχο 24ώρο. Θα παραγγείλει ένα ιδιαίτερο γεύμα με ωραία μουσική και ρομαντικό ντεκόρ. Θα προσφέρει ένα ακριβό δώρο και θα ζητήσει να περάσουν μαζί όλο το βράδυ. Θα είναι η αρχή μίας σχέσης που θα τον αγγίξει συναισθηματικά.

Photo cover:pixabay.com/geralt/heart

Διαβάστε επίσης:

Share: