Μπριζίτ Μπανρτό για Ζουμά: «Aυτά που έκανε στην γάτα είναι δείγμα ανανδρίας -Να φύγει από την Εθνική»

Κατά του Γάλλου ποδοσφαριστή Κουρτ Ζούμα στράφηκε η Μπριζίτ Μπαρντό, μετά το βίντεο που δημοσιεύθηκε με τον ίδιο να κακοποιεί την γάτα του

Η ένθερμη ακτιβίστρια αναφέρει ότι ο Κουρτ Ζούμα πρέπει να αποσυρθεί από τη γαλλική εθνική ομάδα ενώ επικοινώνησε με τους εισαγγελείς της χώρας απαιτώντας να λάβουν μέτρα εναντίον του ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ.

Η Μπαρντό, 87,  είπε ότι ένιωσε «σκανδαλισμένη» όταν είδε βίντεο με τον Ζούμα να κακομεταχειρίζεται το ζώο καθώς το περιστατικό έγινε πρωτοσέλιδο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε σε 47 ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της κλασικής And God Created Woman, αισθάνθηκε την ανάγκη να απαιτήσει  απόδοση δικαιοσύνης για το βίντεο.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμά της, το Ίδρυμα Brigitte Bardot, με έδρα το Παρίσι, υπέβαλε νομική καταγγελία μέσω Γάλλων δικηγόρων σε δικαστήριο του Παρισιού όπου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και τέσσερα χρόνια φυλάκιση, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μιλώντας σήμερα, η Μπαρντό είπε: «Οι εικόνες με σκανδάλισαν βαθιά, αυτός ο τύπος που επιτίθεται σε μια μικρή γάτα, κλωτσάει το ζώο σαν μπάλα, όλα αυτά είναι σοκαριστικά και δείγμα απόλυτης ανανδρία».

«Το Ίδρυμα μου υποβάλλει καταγγελία εναντίον του και κάλεσε τους ηγέτες της γαλλικής ομάδας να μην επιλέγουν πλέον αυτόν τον παίκτη που με την ανόητη συμπεριφορά του αμαυρώνει τη φανέλα του».

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα