Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος: Εριξε τα βέλη του για τους «Ράδιο Αρβύλα» και την σάτιρα (βίντεο)

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος τη σάτιρα, τι είναι αυτό που θα τον κάνει να γελάσει, ενώ σχολίασε με επικριτικό τρόπο και τις αγκυλώσεις που υπάρχουν σήμερα στις παραγωγές σε επίπεδο κοινωνικού σχολιασμού.

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει κάτι το αστείο στις φάρσες ή στο να πέσει κάποιος ή, ακόμα περισσότερο, στο να σατιρίσει κανείς τους αρχηγούς της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, γιατί «το θεωρεί εύκολο».

Αναμφίβολα, αυτή η φράση του αφορά σε κάθε είδους πολιτική σάτιρα, με το μυαλό όλων μας να πηγαίνει στη μοναδική σατιρική εκπομπή της τηλεόρασης εν έτει 2022 που δεν είναι άλλη από το «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη.

«Δε βάζω μετρητή στο γέλιο. Δεν θα γελάσω ποτέ αν δω κάποιον άνθρωπο και σκοντάψει και πέσει κάτω. Δεν το βρίσκω αστείο. Δεν γελάω με φάρσες, δεν μου αρέσουν, το θεωρώ εύκολο. Επίσης, δεν γελάω αν σατιρίσει κάποιος τον πρόεδρο της κυβέρνησης ή τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Και αυτό το θεωρώ εύκολο», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα