Έχει κορωνοϊό η Βασίλισσα Ελισάβετ; «Σιγή ιχθύος» από το Παλάτι για την υγεία της

 Ανησυχία επικρατεί στη Βρετανία για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς η μονάρχης συνάντησε πρόσφατα τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε την περασμένη Πέμπτη (10/2) θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά.

Ο πρίγκιπας συνήθως χαιρετάει τη μητέρα του δημόσια με ένα φιλί στο χέρι και ένα στο μάγουλο, γεγονός που εντείνει την ανησυχία ότι έτσι μπορεί να κόλλησε τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Πηγή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσε στη mirror.co.uk, ότι η βασίλισσα δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα του ιού, ωστόσο, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν η μονάρχης έχει Covid. Η πηγή πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα συνεχίσει να παρακολουθείται, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω για την υγεία της βασίλισσας.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς ο πρίγκιπας συναντήθηκε με τη βασίλισσα, ωστόσο ο Κάρολος επισκέφθηκε σίγουρα την Τρίτη στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου μένει αυτή τη στιγμή η 95χρονη μονάρχης.

Η 95χρονη βασίλισσα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου τον περασμένο Μάρτιο, ενώ είναι πιθανό να έχει κάνει και την αναμνηστική δόση. Η ανησυχία, ωστόσο, για την υγεία της κυρίως λόγω της μεγάλης ηλικίας της.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα