Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τις δηλώσεις Ρουβά: «Δέχομαι κατάρες από χθες στα social media»

Τη δική της απάντηση έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου για όσα την κατηγόρησαν μετά τη συνέντευξη που της έδωσε ο Σάκης Ρουβάς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωινό του Σαββάτου στο MEGA, προκάλεσαν σάλο και η παρουσιάστρια θέλησε να διαχωρίσει και να διευκρινίσει τη θέση της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να πω κάτι σε σχέση με μένα και ό,τι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω εξοικειωθεί αρκετά αισθάνομαι και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας αυτή τη στιγμή καθόλου».

«Θέλω να διευκρινίσω όμως, επειδή σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει κι άλλες φορές, πώς εγώ θα θέσω τη θέση μου διακριτικά όταν κάνω μια συνέντευξη. Από κει και πέρα, την ώρα της συνέντευξης, δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης. Είναι η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλλουμε ένα θέμα θα θέσω τις θέσεις μου και θεωρώ ότι το έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και είναι πάρα πολύ σαφής η δική μου θέση προσωπικά».

«Στην εκπομπή αυτή, λοιπόν, καλούμε ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Δεν θα δεχθώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, δεν έφτυσα, δεν έδιωξα με τις κλωτσιές έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή. Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε, δεν τον καλούμε στην εκπομπή ούτε και ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτήν. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε μια συνέντευξη, δεν θα την κάνουμε. Δεν θα πάρω συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:

«Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει καθόλου, αλλά φαντάζομαι πως πάρα πολύ κόσμο τον επηρεάζει όπως και μένα για πάρα πολλά χρόνια με επηρέαζε. Για τις κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά θα είναι καλό να γνωρίζετε την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζετε, γιατί στην πραγματικότητα αφορούν πάρα πολύ κόσμο».

Σχετικά άρθρα

Share: