Φωτεινή Ψυχίδου για τον Γιώργο Γιαννόπουλο και την υπόθεση παιδοφιλίας: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ»

Η Φωτεινή Ψυχίδου, η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, αποφάσισε να πάρει θέση για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία.

Η δημοσιογράφος μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μιλά για όσα γνωρίζει για την υπόθεση καθώς ο Μπάμπης Στόκας των Πυξ Λαξ είναι πρώην σύζυγός της και έχουν αποκτήσει μια κόρη την Ιόλη.

Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Ψυχίδου, έγραψε: «Οι Πυξ Λαξ (δεν) ήξεραν. Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο τον Γιαννόπουλο! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες. Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιόλη και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ. Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γιαννόπουλος είναι παιδεραστής. Γνώριζαν όμως (όπως κι εγώ η ίδια), ότι ο Γιώργος ήταν μ@@νοδουλος. Δεν ήξερες “τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του Γιώργου”.

Ο Γιώργος δεν είχε ούτε κρίση, ούτε κριτήριο στις γκόμενές, κοντές, ψηλές, χοντρές λιγνές, νέες γριές, όμορφες άσχημες, τα πάντα! Ο Γιώργος ήταν ένας 60αρης μ@λάκας που πίσω από το brandname “drummer των Πυξ” ήθελε να π@δάει. Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν για παιδεραστία. Δεν το φανταζόντουσαν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς.

Ξέρω πολύ καλά τι πάθαμε τι σκεφτήκαμε και πως γλύτωσαν (μ)ε όλοι το εγκεφαλικό της είδησης. Επιτρέψτε μου να ξέρω πολύ καλά, εκείνη τη περίοδο, τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν οι Πυξ Λαξ. Το θέμα είναι, θα έπρεπε να υποψιαστούν; Οι Πυξ Λαξ βαριούνται! ( ο ψηλός μετά τα live κοιμάται και ο Μπάμπης τρώει κι αράζει στη tv στο δωμάτιο του).

Μέχρι κι εγώ ή ίδια οπότε βρισκόμουν μαζί τους δεν έριχνα δεύτερη ματιά στο τι κάνει ο Γιώργος, γιατί ο Γιώργος έκανε πάντα το ίδιο! Δεν έπιασα ποτέ τη γυναίκα του να της πω, “ο άντρας σου κοιμάται με ότι κινείται” γιατί πολύ απλά δεν γνώρισα τη γυναίκα του. Δεν έχω ιδέα για τη ζωή του Γιώργου και έκανα ανέμελη παρέλαση στους πρωινούς μπουφέδες τη παιδική κολεξιόν της αλουετ και την Ιόλη με κοτσίδια!

Οι Πυξ Λαξ είναι ο Φίλιππος και ο Μπάμπης. Ύστερα ήρθε ο Μάνος και συμπληρώθηκε η μαγική τριάδα. Όταν το μαγαζί γίνεται στάδιο. Όταν οι δεκάδες θαυμαστές γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες, παύεις να είσαι μπάντα! Γόνεσαι μια καλοκουρδισμένη μηχανή…που πρέπει να αποδώσει. Με τους Πυξ Λαξ έχουν παίξει πολλοί μουσικοί, ορισμένοι για πολλά χρόνια άλλοι λιγότερα. Ο Γιώργος ήταν τα πρώτα χρόνια της μπάντας, ήταν 60 χρόνων (τους περνά σχεδόν μια 20ετια ) δεν είχε φράγκα και έτσι τον πήραν στη πρώτη “τελευταία συναυλία” στην επόμενη “τελευταία συναυλία” έπαιζε άλλος, γιατί απλά ήθελαν άλλον.

Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν και έγιναν βασιλιάδες! Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους και το “παλάτι” κρίνεται κυρίως από τους “αυλικούς”. Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος, λέει ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης. Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν. Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν. Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν παιδεραστής. Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν μ@λάκας.

Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή. Πυξ Λαξ ισον γροθιά και λάκτισμα. Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπούνια και η φάση γίνεται σαλούν, είναι λογικό να τις φας! Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την “Μεγαλείοτητα Σας” είναι η “αιτία” που βρεθήκατε στη μέση του καυγά…#Μπάμπη#ψηλε#staystrong», καταλήγει η Φωτεινή Ψυχίδου.

Σχετικά άρθρα

Share: