ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που ντύνει την οικογένεια Λαγκάρντ

Ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής, Λευτέρης Δότσιος που ζει και μεγαλουργεί στο  Παρίσι, τον οποίο το Female-G και η Κατερίνα Γιατζόγλου έχουν συναντήσει στο Παρίσι πριν λίγο καιρό σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ντύνει κάποιες από τις γνωστότερες προσωπικότητες της Γαλλίας, όπως την οικογένεια Λαγκάρντ και όχι μόνο…

Ο Λευτέρης Δότσιος μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στα χρόνια της κρίσης αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στο Παρίσι. Μια επιλογή που όπως αποδείχτηκε ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να κάνει, καθώς ο ταλαντούχος σχεδιαστής “βρήκε τον δρόμο” του στην πρωτεύουσα της μόδας και έφτασε στην κορυφή του χώρου. Εδώ και 15 χρόνια τώρα βρίσκεται στο Παρίσι, εργάστηκε σκληρά ξεκινώντας από το μηδέν και πλέον είναι ανάμεσα στους καλύτερους σχεδιαστές της γαλλικής haute couture.

Στις 9 Φεβρουαρίου, λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Emmanuel Macron, παρέδωσε στην κυρία Christine Lagarde, Πρόεδρο της ΕΚΤ, ( ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα ) τα διακριτικά του Ταξιάρχη του Τάγματος της Αξίας. Ο αδερφός της Luc και η σύζυγό του Afsoun φόρεσαν κομμάτια από τη συλλογή του  Λευτέρη Δότσιου κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης τελετής στο Elysée.

Δείτε επίσης

Share: