Μέγκαν Φοξ: Πως αντέδρασε η ηθοποιός από την είδηση ότι ο Μπράιαν Όστιν Γκριν περιμένει παιδί με τη νέα του σύντροφο

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, όχι μόνο γύρισε σελίδα στη ζωή του αλλά έκανε… άλμα αφού λίγο καιρό μετά τον επίσημο χωρισμό του με την Μέγκαν Φοξ όχι μόνο έχει βρει νέα σύντροφο (καλά, και η Μέγκαν Φοξ έχει, και μάλιστα αρραβωνιάστηκε) αλλά περιμένει και παιδί, το πέμπτο κατά σειρά!

Τη ζωή του προχωράει κανονικά λοιπόν ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και μαζί με τη σύντροφό του Σάρνα Μπέρτζες περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Τα χαρμόσυνα νέα για τον 48χρονο ηθοποιό που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ντέιβιντ στη σειρά «Μπέβερλι Χιλς» ήρθαν λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της πρώην γυναίκας του Μέγκαν Φοξ ότι αρραβωνιάστηκε το σύντροφό της, Μασίν Γκαν Κέλι.

Πως αντέδρασε όμως η πρώην σύζυγός του και μητέρα των τριών παιδιών του όταν έμαθε το νέο; Έκπληκτη σε πρώτη φάση, φάνηκε η Μέγκαν Φοξ από τα νέα για το παιδί που περιμένει ο πρώην σύζυγός της, Μπράιαν Όστιν Γκριν.

Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2019 και μάλιστα, πριν δύο μόλις ημέρες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους, η Μέγκαν Φοξ δεν περίμενε ο πρώην σύζυγός της να αποκτήσει και άλλο παιδί.

Πηγή από το περιβάλλον της Μέγκαν Φοξ δήλωσε στο US Weekly: «Η Μέγκαν έμεινε έκπληκτη, όταν άκουσε για την εγκυμοσύνη της Σάρνα Μπέρζες. Ήξερε ότι ο πρώην σύζυγός της έχει μία νέα σχέση, αλλά δεν της πέρασε καν από το μυαλό ότι θέλει να αποκτήσει κι άλλο παιδί».

Παρά την έκπληξή της ωστόσο, δεν την ενόχλησε το γεγονός, ούτε νιώθει άσχημα με τις εξελίξεις. «Γενικότερα, η Μέγκαν προσπαθεί να μη δίνει τόση προσοχή στο τι κάνει στη ζωή του ο πρώην της. Την ενδιαφέρει μονάχα να ξέρει ότι είναι εκεί για τα παιδιά τους και να νιώθουν ότι ο πατέρας τους δεν τα εγκατέλειψε», προσθέτει η ίδια πηγή.

Οι δυο τους μοιράζονται από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, Μπόντι, Τζέρνεϊ και Νόα και για χάρη τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις από την αρχή κιόλας του χωρισμού τους.

Αλλωστε, και η Μέγκαν Φοξ έχει προχωρήσει τη ζωή της και μάλιστα τον προηγούμενο μήνα αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Μασίν Γκαν Κέλι.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα