Κέιτ Μος: Πούλησε το πολυτελές σπίτι της στο Λονδίνο για να ζήσει στην εξοχή – Το αστρονομικό ποσό της πώλησης

Το πρώην supermodel, Κέιτ Μος, όπως φαίνεται αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής καθώς φέρεται να πούλησε το σπίτι της στο Χάιγκεϊτ του Λονδίνου και να μετακομίζει στην εξοχή όπου είχε μείνει και το διάστημα της καραντίνας, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror. Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το σπίτι πουλήθηκε στο αστρονομικό ποσό τω 11,5 εκατομμυρίων λιρών (13.699.490 ευρώ)!

Η Κέιτ Μος αγόρασε αυτό το σπίτι, έπαυλη για την ακρίβεια, πριν από 11 χρόνια και έμεινε στην ιστορία του Βόρειου Λονδίνου για τα πάρτι που διοργάνωσε εκεί. Το σπίτι βρίσκεται δίπλα στην πρώην κατοικία του Τζορτζ Μάικλ. Τώρα ζει, όπως λέγεται στο σπίτι της στο Κότσγουολντς (Cotswolds), 90 λεπτά μακριά από το Λονδίνο, με τον φίλο της κόμη Νικολάι Φον Μπίσμαρκ. Βέβαια και το σπίτι στην επαρχία δεν πάει πίσω… δεν μιλάμε για κανένα αγροτόσπιτο… Δείτε!

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Η Κέιτ είναι ενθουσιασμένη που κατάφερε να πουλήσει το σπίτι της στο Λονδίνο τόσο γρήγορα. Είναι το τέλος μιας εποχής. Το μοντέλο και ο φίλος της πέρασαν την καραντίνα στην εξοχή και συνειδητοποίησαν ότι ο ρυθμός ζωής εκεί τους ταιριάζει καλύτερα. Το θέμα είναι να κάνει αυτό που την κάνει ευτυχισμένη».

Η απόφαση της Κέιτ Μος να πουλήσει ξαφνικά την έπαυλή της στο Βόρειο Λονδίνο λέγεται ότι ήταν έκπληξη για την κόρη της Λίλα Γκρέις, η οποία είχε μεγαλώσει εκεί και φέρεται να είπε σε φίλους της: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που έπαιζα κρυφτό σε αυτό το σπίτι όταν ήταν άδειο, κάπως έτσι όπως είναι τώρα».

Το μοντέλο μίλησε πρόσφατα για την οικογενειακή της ζωή σε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar. «Το να είμαι ερωτευμένη με κάνει να νιώθω όμορφη. Η κόρη μου Λίλα, με εμπνέει να γίνομαι καλύτερη».

Και συνέχισε: «Οι αγαπημένες μου στιγμές είναι όταν όλη η οικογένεια κάθεται και τρώει μαζί, ένα ηλιόλουστο κυριακάτικο απόγευμα, στην εξοχή».

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα