Search
Close this search box.

Τζίτζι Χαντίντ: Δωρίζει όλα τα έσοδα από τις Εβδομάδες Μόδας του φθινοπώρου 2022 που συμμετείχε στην Ουκρανία

Πριν λίγες μέρες η Μπέλα Χαντίντ έκανε γνωστό ότι θα δωρίσει μέρος της αμοιβής της από την Εβδομάδα Μόδας σε οργανώσεις στην Ουκρανία. Τώρα και η αδερφή της, Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προσφέρει βοήθεια στον Ουκρανικό λαό και μάλιστα δωρίζοντας όλα τα έσοδά της από τις Εβδομάδες Μόδας που συμμετείχε.

Το μοντέλο γνωστοποίησε την απόφασή της μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram

Το μοντέλο προχώρησε σε αυτή την κίνηση, αναλογιζόμενη την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και αποφάσισε να βοηθήσει με τον τρόπο που μπορεί, θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις συνεργασίες της κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας για την στήριξη των πληγέντων.

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προσφέρει βοήθεια στον Ουκρανικό λαό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τα διάφορα show που έλαβε μέρος και κάτω από αυτή έγραψε:

«Έχοντας ένα καθορισμένο πρόγραμμα για τον Μήνα Μόδας σημαίνει ότι οι συνάδελφοί μου και εγώ παρουσιάζουμε συχνά νέες συλλογές μόδας ακόμα και σε σπαρακτικές και τραυματικές στιγμές της ιστορίας. Δεν έχουμε τον έλεγχο των περισσότερων προγραμμάτων εργασίας μας, αλλά θα θέλαμε να περπατήσουμε “για κάτι”. Ακολουθώντας τα βήματα του φίλου μου @micarganaraz, δεσμεύομαι να δωρίσω τα κέρδη μου από τα show του Φθινοπώρου του 2022 για να βοηθήσω όσους υποφέρουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και να συνεχίσω να υποστηρίζω όσους βιώνουν το ίδιο στην Παλαιστίνη. Τα μάτια και η καρδιά μας πρέπει να είναι ανοιχτά σε κάθε ανθρώπινη αδικία. Μακάρι να δούμε ο ένας τον άλλον ως αδέρφια, πέρα ​​από την πολιτική, πέρα ​​από τη φυλή, πέρα ​​από τη θρησκεία. Στο τέλος της ημέρας, αθώες ζωές πληρώνουν για τους ηγέτες του πολέμου. Κάτω τα χέρια από την Ουκρανία. Κάτω τα χέρια από την Παλαιστίνη. Ειρήνη».

Μέχρι στιγμής, το γνωστό μοντέλο έχει συμμετάσχει στα show σε Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, καθώς και σε δύο ξεχωριστά walk show, αυτό της Βιβιάν Γουέστγουντ στο Παρίσι και του Μάικλ Κορς στη Νέα Υόρκη.

Και η Μπέλα Χαντίντ δωρίζει μέρος της αμοιβής της από την Εβδομάδα Μόδας σε οργανώσεις στην Ουκρανία

Η Μπέλα Χαντίντ προχώρησε σε μία φιλανθρωπική κίνηση, σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία και αποφάσισε να δωρίσει μέρος της αμοιβής της από την Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο σε οργανώσεις της χώρας. Είχε προηγηθεί η συνάδελφός της, Μίκα Αργανιάρας, η οποία ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή, ότι θα κάνει δωρεά από τα χρήματα που πήρε στην επίδειξη μόδας, κίνηση που υιοθέτησε και η Μπέλα Χαντίντ, η οποία είναι γνωστό ότι δείχνει ιδαιίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα τα οποία καθημερινά σχεδόν κοινοποιεί μέσω των προσωπικών της social media που όλοι γνωρίζουν τη δυναμική μπορούν να έχουν.

Το διάσημο μοντέλο με αυτή τη κίνηση γίνεται μέρος του καλλιτεχνικού κόσμου, που σύσσωμος προσπαθεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την πληττόμενη Ουκρανία.

Η Μπέλα Χαντίντ, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στο Instagram μέσω story ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Μίκα Αργανιάρας και συγκεκριμένα έγραψε:

«Πρέπει να πω ότι αισθάνομαι πολύ περίεργα να περπατάς σε επιδείξεις μόδας, γνωρίζοντας ότι συμβαίνει πόλεμος στην ίδια ήπειρο γι’ αυτό θα δωρίσω μέρος των κερδών μου αυτής της εβδομάδας μόδας, για να βοηθήσω οργανώσεις της Ουκρανίας. Στους φίλους και συναδέλφους και σε όποιον επίσης παλεύει με αυτό το συναίσθημα, ίσως αυτό είναι κάτι στο οποίο θα μπορούσαμε όλοι να συνεισφέρουμε».

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα