Γιατί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απενεργοποίησε ξαφνικά το Instagram της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χρησιμοποιούσε το Instagram της σχεδόν καθημερινά εδώ και μήνες για να πει κυρίως πώς ήταν η εμπειρία της σε όλο αυτό που έζησε με την κηδεμονία του πατέρα της αλλά και να απολαύσει την “ελευθερία” της, στοχεύοντας ιδιαίτερα τον πατέρα της.

Οι θαυμαστές παρατήρησαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ότι η Σπίαρς απενεργοποίησε ξαφνικά το Instagram της, με κάποιους να ανησυχούν ότι η αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον λογαριασμό λόγω των πολύ… ειλικρινών της εξομολογήσεων. Το TMZ ανέφερε ότι το Instagram δεν κατέβασε τη σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι η ίδια η Σπίαρς απενεργοποίησε τον λογαριασμό η ίδια.

Λίγο μετά την αναφορά του TMZ, το Entertainment Tonight δημοσίευσε τη δική του ιστορία, αποκαλύπτοντας ότι είχε μάθει ότι η ποπ σταρ απλώς «κάνει ένα διάλειμμα από το Instagram».

Το Entertainment Tonight ανέφερε ότι η Spears είχε αποφασίσει να απενεργοποιήσει προσωρινά το Instagram της και τον περασμένο Σεπτέμβριο πριν επιστρέψει στην πλατφόρμα. Μια πηγή είπε στο ρεπορτάζ: «Είπε προηγουμένως ότι θα έκανε ένα διάλειμμα που της άξιζε όπως κάνουν πολλές διασημότητες, αυτό είναι πραγματικά».

Ο αρραβωνιαστικός της Σπίαρς, Sam Asghari, είναι ενεργός στο Instagram και δεν έχει σχολιάσει την παύση της ούτε έχει πει ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας για την τραγουδίστρια.

Το Twitter ωστόσο της Σπίαρς παραμένει ανοιχτό. Η τραγουδίστρια εξήγησε το περασμένο της “διάλειμμα” στο Instagram (τον Σεπτέμβριο), γράφοντας τότε στο Twitter: «Μην ανησυχείτε παιδιά… απλώς κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γιορτάσω τον αρραβώνα μου 💍😉 !!!! Θα επιστρέψω σύντομα 💋🌹✨”

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χρησιμοποίησε για τελευταία φορά το Twitter της τον Ιανουάριο για να σχολιάσει τη συνέντευξη της αδελφής της Jamie Lynn Spears στο ABC News. «Η οικογένειά μου κατέστρεψε τα όνειρά μου και προσπάθησε να με κάνει να μοιάζω με την τρελή», έγραψε τότε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, προσβάλλοντας πολύ τη μικρότερη αδερφή της, χρησιμοποιώντας το τραύμα της τραγουδίστριας «για να πουλήσει με δικά μου έξοδα.», όπως είπε η ίδια.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα