Τάσος Χαλκιάς: Η αναφορά στην Μαλέσκου και η συγκινητική στιγμή που βούρκωσε (βίντεο)

Για άλλη μία φορά ο Τάσος Χαλκιάς δεν μάσησε τα λόγια του στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καραβάτου και το «Τι λες τώρα!».

Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα, για τις υποθέσεις του #MeToo που δικάζονται αυτό το διάστημα, το ξέσπασμά του στην Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και για τη σχέση του με τον πατέρα του.

«Ήταν μια άσχημη στιγμή η εμφάνισή μου σε τηλεοπτική εκπομπή, άφησα να με παρασύρει ο εκνευρισμός μου, χωρίς το κοριτσάκι αυτό να φταίει. Είπε δύο πληγωτικές κουβέντες. “Ας ξεκινήσουμε από εκεί που ξεκινήσατε κι εσείς το Λοβ Σόρρυ. Και το Λοβ Σορρυ το έκανα στα 39 μου και είχα 20 χρόνια στο θέατρο και κάπου δεν ξέρεις με ποιον μιλάς. Ο Μπέζος με συμβούλεψε να σηκωθώ να φύγω από την εκπομπή. Δεν φεύγω εγώ, δεν είμαι από αυτούς που αποχωρούν» σημείωσε για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Αναφερόμενος στον πατέρα του η φωνή του «σπάει» και βουρκώνει: «Η σχέση με τον πατέρα μου είναι λιγάκι παρεξηγημένη από όλα αυτά που έχω πει. Με την έννοια ότι ο πατέρας μου ήταν ένας βάρβαρος άνθρωπος γιατί κάπου είχα πει ότι είχα φάει από εκείνον το ξύλο της αρκούδας. Και τι έγινε; Τη δεκαετία του ΄50 για να μεγαλώσεις παιδιά και να έχεις οικογένεια ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα χρόνια. Οι άνθρωποι περπατούσαν και κλωτσούσαν τα ερείπια της κατοχής».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα