Τζέιμι Λι Κέρτις: Κουράστηκε να «ρουφάει» την κοιλιά της και αποκαλύπτει το φυσικό κορμί της

Η Τζέιμι Λι Κέρτις έχει βαρεθεί να «ρουφάει» την κοιλιά της και δεν είχε πρόβλημα να το δείξει μέσω Instagram. “Ρουφάω την κοιλιά μου από τα 11 μου, την ηλικία που αρχίζεις να γνωρίζεις τα αγόρια και το σώμα σου, και τα τζιν είναι πολύ στενά “, αποκάλυψε στην ανάρτηση που έκανε. Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στα γυρίσματα της ταινίας Everything Everywhere All At Once , στο οποίο αποκαλύπτει το φυσικό της σώμα, όπως είναι στην πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χωρίς φίλτρο, ήταν ο τρόπος για την 63χρονη ηθοποιό να εναντιωθεί στα κατεστημένα πρότυπα ομορφιάς  που βασιλεύουν στην κοινωνία και στον κινηματογράφο : «Είπα σε όλο το κινηματογραφικό συνεργείο: Δεν θέλω καμία τεχνική» , εξηγεί και προσθέτει: «Εκεί, πολύ συγκεκριμένα αποφάσισα να τα παρατήσω και να απελευθερώσω όλους τους μύες που προσπαθούσα να κρύψω την πραγματικότητα. Αυτός ήταν ο στόχος μου».

Η Τζέιμι Λι Κέρτις διαφωνεί με τα στερεότυπα που βαραίνουν γύρω από τα γυναικεία σώματα

Η σταρ του Halloween αγνοεί πλέον τα στερεότυπα που εξακολουθούν να υπάρχουν γύρω από τα γυναικεία σώματα: «Στον κόσμο, υπάρχει μια βιομηχανία – μια βιομηχανία που παράγει εκατομμύρια, δισεκατομμύρια δολάρια – που αποτελείται από την απόκρυψη της αλήθειας. Ρούχα. Ενέσεις. Επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Αξεσουάρ. Προϊόντα μαλλιών. Οτιδήποτε κρύβει την πραγματικότητα αυτού που είμαστε», είπε. – Διαβεβαιώνει ότι ποτέ δεν ένιωσε «τόσο δημιουργικά και σωματικά ελεύθερη» όσο από τότε που απελευθερώθηκε από αυτές τις«επιταγές». Η ίδια είναι υπέρ της «φυσικής ομορφιάς», αυτό που την κάνει να αισθάνεται καλά και πλέον το υποστηρίζει ανοιχτά και άμεσα.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα