Αντόνιο Μπαντέρας: Τα πρωτότυπα ελληνικά γλυκόλογα του Ισπανού ηθοποιού στην Σάλμα Χάγιεκ στη νέα τους ταινία

Στη νέα του ταινία «Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή», ο Αντόνιο Μπαντέρας υποδύεται έναν Έλληνα μεγιστάνα, τον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο, ο οποίος θέλει να καταστρέψει την Ευρώπη για να σώσει την Ελλάδα και όπως είναι λογικό στην ταινία ο Ισπανός ηθοποιός μιλάει κάποια ελληνικά και κάνει μερικά… πρωτότυπα και χιουμορισιτικά κομπλιμέντα ελληνικά κομπλιέντα στην αγαπημένη του Σάλμα Χάγιεκ όπως «My little σουβλάκι» και «my sweet μπουγάτσα»!

Η υπόθεση της ταινίας

Πρόκειται για το σίκουαλ της ταινίας ο “Σωματοφύλακας του Εκτελεστή” (2017) η οποία η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αποσπάσει και τις καλύτερες κριτικές, μάλιστα το σίκουελ πιο άσχημες από την αρχική ταινία.

Στο σίκουελ η υπόθεση εξελίσσεται ως εξής… η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγγέλλει αυστηρά μέτρα και περιοριστικούς όρους που θέτουν σε κίνδυνο τις παγιωμένες δημοκρατικές ελευθερίες της Ελλάδας. Ένας μετά-Ωνασικός χαρακτήρας αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη με έναν αλλοπρόσαλλο τρόπο: να κλέψει στοιχεία που θα απενεργοποιήσουν τα συστήματα τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη και θα απεμπλέξουν από τιμωρητικά μνημόνια την ταλαιπωρημένη Ελλάδα. Η αγαπημένη οικογένεια εκτελεστών και ο σωματοφύλακας θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους, συμμετέχοντας σε μια ευρωπαϊκή καταδίωξη.

O Αριστοτέλης Παπαδόπουλος (παραπομπές στον Έλληνα κροίσο αλλά και τον δικτάτορα), χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Αντόνιο Μπαντέρας, θέλει να καταστρέψει την Ευρώπη για να σώσει την Ελλάδα.

Ωστόσο στην ταινία πολύ χαρακτηριστικά και πρωτότυπα είναι τα γλυκόλογα του ηθοποιού στη Σάλμα Χάγιεκ. «My little souvlaki» δηλαδή «σουβλακάκι μου», «my sweet bougatsa» δηλαδή «Μπουγατσούλα μου» και «my little taramosalata» είναι μερικά από τα κομπλιμέντα του Αντόνιο Μπαντέρας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα