Ο Αλέν Ντελόν επέλεξε την ευθανασία – Τι λέει ο γιος του

Ο 86χρονος σήμερα Αλέν Ντελόν, που πλέον κατοικεί στην Ελβετία, έχει επαναλάβει επανειλημμένως ότι θα ήθελε να φύγει ειρηνικά και με τους όρους του.

Ο Αλέν Ντελόν επέλεξε την ευθανασία. Ο 86χρονος ηθοποιός, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2019, ζει στην Ελβετία και επαναλαμβάνει συχνά την επιλογή του να τερματίσει οικειοθελώς τη ζωή του για να φύγει ειρηνικά.

Τουλάχιστον αυτό επιβεβαίωσε ο μεγαλύτερος γιος του, Άντονι, από τον γάμο του ηθοποιού με τη Νάταλι Ντελόν, για τα μάτια της οποίας ο θρυλικός Γάλλος σταρ είχε χωρίσει τη Ρόμι Σνάιντερ.

Ο 57χρονος σήμερα, επίσης ηθοποιός, Άντονι Ντελόν υπενθύμισε ότι η μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή το 2021 από καρκίνο του παγκρέατος, είχε κάνει κι εκείνη την ίδια επιλογή. Ο ίδιος ήταν κοντά της ακόμα κι αν η διαδικασία, την οποία είχε ήδη οργανώσει η οικογένεια, δεν στάθηκε απαραίτητη, καθώς η Νάταλι «έφυγε» πριν προχωρήσει στην ευθανασία.

O Αλέν Ντελόν και η Ρόμι Σνάιντερ ερωτεύθηκαν παθιασμένα κι έφτιαξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της ιστορίας του παγκόσμιου σινεμά. Έμειναν μαζί για πέντε χρόνια. Πολλά χρόνια αργότερα, ο Ντελόν θα πει ότι δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας, αλλά ο πρώτος έρωτας γι’ αυτόν και πρόσθεσε ότι ήταν διαφορετικοί χαρακτήρες.

Σχετικά άρθραShare:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα