Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τετάρτη 23/03/2022, σε τι εστιάζουμε.

Με μικρά παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο και να ικανοποιήσουν την ακόρεστη περιέργεια τους, θα μοιάζουμε όλοι σήμερα. Ίσως, αυτή η παιδική διάθεση να είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

Η καλή ημέρα από το πρωί, λένε ότι ξεκινά, και αυτό θα φανεί από τις πρωινές ώρες, καθώς η θετική όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού, θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε με καλή διάθεση και χαμόγελο την ημέρα μας. Σε όλη την διάρκεια της ημέρας, θα έχουμε καλή διάθεση, όρεξη να κάνουμε χιούμορ και να πειράξουμε τόσο τους συναδέλφους μας όσο και τους δικούς μας ανθρώπους, ενώ θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για μάθηση, και κατ’ επέκταση, την περιέργεια μας. Ευτυχώς όχι σε υπερβολικό βαθμό, ενώ δεν θα δυσκολευτούμε να βρεθούμε στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού μας κύκλου.

Αργά το απόγευμα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε με έξυπνο τρόπο τα σχέδια μας, ενώ παράλληλα, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή επαγγελματικής συζήτησης θα μας βοηθήσει να προβάλλουμε τις ικανότητες μας και να καλύψουμε τις αδυναμίες μας με έξυπνο τρόπο. Από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια μας να αποφύγουμε τις δύσκολες καταστάσεις, είναι πιθανό να αναγκαστούμε να πούμε κάποια μικρά αθώα ψεματάκια. Εάν πρέπει να προσέχουμε κάτι, είναι τους διάφορους κόλακες που καιροφυλακτούν.

Με καλή διάθεση και χαμόγελο θα ξεκινήσουν την ημέρα τους τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), όνειρα για το μέλλον θα κάνουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), τα έξοδα τους θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ με χιούμορ θα ξεπεράσουν τα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/PublicDomainPictures/spring

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin