Πάτρα: Μαρτυρία «φωτιά» από φίλη της μητέρας -Ο λόγος που άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Φίλη της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου, από την Πάτρα που έζησε από κοντά τη σχέση του ζευγαριού και όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας, μίλησε στην εκπομπή «Live News».

«Άργησε να έρθει στην κηδεία, είχε πάει για καφέ! Την παίρνανε τηλέφωνο να έρθει γιατί είχε έρθει η σορός του παιδιού και αυτή ήταν για καφέ! Αυτό που σου λέω ισχύει… Είχε έρθει η σορός του παιδιού και την έπαιρναν τηλέφωνο και αυτή έλεγε παίρνω καφέ, βέβαια εμείς μάθαμε πως ήταν σε καφέ!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μην ακούς αυτές τις μπούρδες ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει…», δήλωσε μεταξύ άλλων η γυναίκα που κάποτε είχε στενή σχέση με την 33χρονη μητέρα.

Άρχισαν να απομακρύνονται όταν άρχισε να καταλαβαίνει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της μητέρας των τριών παιδιών. «Πάντα είχε αυτή την απειλή (ότι θα αυτοκτονήσει) αλλά και αυτοί που την ξέρανε λίγο καλύτερα, φοβόντουσαν πραγματικά και για θέματα μαγείας! Πίστευε πάρα πολύ (στη μαγεία) κι αυτή και η μάνα της. Η μάνα της διατυμπάνιζε ότι της έχουν κάνει μάγια οι αδελφές του άντρα της», ανέφερε.

Επίσης, μίλησε για τη σχέση των γονιών μεταξύ τους. «Πριν ξεκινήσει το θέμα με τη Μαλένα και τη λευχαιμία της Μαλένας, πάλι είχαν σκοτωθεί αυτοί και είχε αυτός μπαρκάρει στα καράβια, τον είχε βοηθήσει ο πατριός της Ρούλας να πάει στα καράβια, είχαν σκοτωθεί τότε. Εκεί γύρω στις αρχές του 2019, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόβλημα της Μαλένας ήταν πάλι σε ρήξη το ζευγάρι, ήταν σε διάσταση», υποστήριξε.

Αναμένονται οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ, αναμένονται οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενός από τα τρία παιδιά που πέθαναν στην Πάτρα. Στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες διαμορφώνουν και τη στρατηγική της έρευνας, ανάλογα με τα ευρήματα που προκύπτουν. Οι απαντήσεις αναμένονται πιθανότατα μέχρι την Παρασκευή. Σε αυτή τη φάση γίνεται η «επαλήθευση».

Η 9χρονη Τζωρτζίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Έτσι οι ουσίες που έχουν εντοπιστεί στον οργανισμό της ελέγχονται με βάση τον ιατρικό της φάκελο, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποια ξένη ουσία, ή μεγαλύτερη ποσότητα από εκείνη της δόσης που έπρεπε να λαμβάνει.

Στη συνέχεια θα συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Σε γενετικό πρόβλημα αποδίδει τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα η θεία τους και αδελφή τής Ρούλας Πισπιρίγκου. Την ώρα που αναμένονται οι πρώτες επίσημες απαντήσεις -μέσα στην εβδομάδα- για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της μητέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, μιλά στο flamis και εκφράζει τη θέση τής οικογένειας.

«Εμείς πιστεύουμε πως ο θάνατος των παιδιών προήλθε από γενετικό πρόβλημα. Δεν κατηγορούμε γιατρούς και δεν κάνουμε λόγο για ιατρικό λάθος» δηλώνει η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο τοπικό μέσο, στο οποίο σημειώνεται πως μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί μόνον ο καρδιακός γενετικός έλεγχος, ενώ τα αποτελέσματα των υπόλοιπων γενετικών ελέγχων, σύμφωνα με το flamis, αναμένονται τον Μάιο.

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα