Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Πέμπτη 24/03/2022, σε τι εστιάζουμε.

Η επιθυμία μας να εντυπωσιάσουμε τους άλλους γύρω μας, θα μας παρασύρει σε υπερβολές που πιθανό να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα σήμερα.

Η λέξη κλειδί της σημερινής ημέρας είναι, η υπερβολή. Από τις πρωινές ώρες, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε υπερβολικές συναισθηματικές αντιδράσεις, απέναντι στους δικούς μας ανθρώπους ή σε σπατάλες στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε την προσοχή τους. Ενώ στον χώρο της εργασίας μας, η τάση να  ασχοληθούμε με τις απολύτως απαραίτητες εργασίας και να αφήσουμε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις στην τύχη τους μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση.

Τις μεσημεριανές ώρες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό μια λάθος έκφραση του συντρόφου μας, να μας γεμίσει αμφιβολίες και να πυροδοτήσει τις ανασφάλειες μας.

Το αποτέλεσμα θα είναι τις απογευματινές ώρες, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, να παρασυρθούμε σε ανούσιες συζητήσεις, στις οποίες μπορεί να πούμε πράγματα που δεν τα εννοούμε.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), τα έξοδα τους για άλλη μια ημέρα θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ συνεπείς θα πρέπει να είναι στην δουλειά τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)

Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/Grey85/crocus

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα