Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Παρασκευή 25/03/2022, σε τι εστιάζουμε.

Ημέρα ξεκούρασης, αλλά και απολογισμού, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η σημερινή, παράλληλα όμως απαιτεί από εμάς να προσπαθήσουμε να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά.

Τις πρωινές ώρες, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό είτε να μας κάνει αρκετά απόμακρους και διστακτικούς με τους δικούς μας ανθρώπους, είτε να μας κάνει αναβλητικούς με αποτέλεσμα να βλέπουμε γύρω μας εμπόδια που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, και από εμάς εξαρτάται να δούμε με πιο καθαρή ματιά αυτά  που πραγματικά μας συμβαίνουν.

Τις απογευματινές ώρες, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, η διάθεση μας θα αλλάξει, καθώς θα βρεθούμε με φίλους που θα μας κάνουν και πάλι να χαμογελάσουμε, ενώ με την βοήθεια τους θα καταφέρουμε να βρούμε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Επίσης, το βράδυ, μπορούμε να το ρίξουμε λιγάκι έξω και να περάσουμε όμορφα σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Συναισθηματικά πιεσμένοι θα αισθανθούν στο πρώτο μισό της ημέρας οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν θα βρουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ όμορφες στιγμές με τους φίλους τους θα περάσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/Grey85/crocus

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin