Search
Close this search box.

Ο πρίγκιπας Κάρολος σε συναγερμό μαζί με το Παλάτι: Αποκαλύφθηκαν οι επιστολές που είχε με τον παιδόφιλο Τζίμι Σάβιλ

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η βασιλική οικογένεια “απειλούνται” με νέο σκάνδαλο…. Και ο λόγος είναι το ντοκιμαντέρ Jimmy Savile: A British Horror Story του Netflix που προβάλλεται από την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022. Κανένα μέλος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ δεν φαίνεται να γλιτώνει από την υπερ-προβολή τον τελευταίο καιρό… μετά τις κατηγορίες βιασμού για τον πρίγκιπα Άντριου και την παραίτηση της Μέγκαν και του Χάρι από τα βασιλικά τους καθήκοντα, είναι η σειρά του πρίγκιπα Καρόλου να προκαλέσει αναταραχή στο παλάτι. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, το περιεχόμενο του οποίου ασχολήθηκε με την Dailymail , μαθαίνουμε ότι ο μεγαλύτερος γιος της Ελισάβετ Β ‘ συνδέθηκε με τον Jimmy Savile, έναν πασίγνωστο Βρετανό DJ και τηλεοπτικό παρουσιαστή παιδικών προγραμμάτων που μεσουράνησε για δεκαετίας στην αγγλική τηλεόραση, γνώριζε τους πάντες ενώ ο κόσμος… παραληρούσε όταν τον έβλεπε… ο οποίος όμως αποδείχτηκε παιδόφιλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, ο διάδοχος του θρόνου διατηρούσε γραπτή αλληλογραφία με τον βιαστή παιδιών από το 1986 έως το 2006. Είχε ζητήσει κυρίως τη βοήθειά του για να βελτιώσει την εικόνα της βασιλικής οικογένειας με τους υπηκόους τους, ιδίως μετά από μια σειρά από καταστροφές δημοσίων σχέσεων, όπως η βομβιστική επίθεση στο Λόκερμπι.

Στις επιστολές του, ο πατέρας του Γουίλιαμ και του Χάρι είχε ζητήσει επίσης από τον πρώην στέλεχος του BBC συμβουλές για το πώς να βελτιώσει τις ομιλίες του και να του υποδείξει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις με τις οποίες θα έπρεπε να συμμετάσχει η οικογένειά του για να «παραπλανήσει καλύτερα» τον Τύπο: «Φαίνεσαι σαν ο τύπος που ξέρει τι συμβαίνει. Αυτό που χρειάζομαι πραγματικά είναι μια λίστα με προτάσεις από εσένα», είχε ζητήσει ο σύζυγος της Καμίλα , κολακεύοντάς τον παρεπιπτόντως: « Είσαι τόσο καλός στο να καταλαβαίνεις τι λειτουργεί με τους ανθρώπους»…

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε ζητήσει επίσης από τον παιδόφιλο να συμβουλεύσει τον πρίγκιπα Άντριου και τη Σάρα Φέργκιουσον
Ο πρίγκιπας Κάρολος του είχε ζητήσει επίσης να συμβουλεύσει τον επιρρεπή στη γκάφα αδελφό του, πρίγκιπα Άντριου, και ιδιαίτερα τη σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον, την οποία περιέγραψε ως γυναίκα με «ασταθή συμπεριφορά». «Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι θα της ήταν εξαιρετικά χρήσιμο αν μπορούσατε να τη βοηθήσετε, είχε γράψει ο Κάρολος σε μια από τις επιστολές της με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου 1989. Νομίζω ότι μπορούσε να μάθει από την κοινή λογική σας».

Εκείνη την εποχή, κανείς δεν γνώριζε ότι οι μεγάλες δωρεές που έκανε και ότι η φιλανθρωπία του προς τα παιδιά στα σχολεία και τα νοσοκομεία στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνταν μόνο για να κρύψει τους πολυάριθμους βιασμούς και τις επιθέσεις του… Ο παιδόφιλος είχε έρθει σε επαφή με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας αφού εργαζόταν στο νοσοκομείο Stoke Mandeville, όπου η Lady Diana μόλις είχε εγκαινιάσει ένα τμήμα του νοσοκομείου το 1983.

Όταν ο κόσμος ανακάλυψε τα τερατώδη μυστικά του Τζίμι Σάβιλ

Μόλις το 2012, ένα χρόνο μετά τον θάνατό του, ο κόσμος ανακάλυψε ότι ο Τζίμι Σάβιλ ήταν στην πραγματικότητα ένας από τους μεγαλύτερους παιδεραστές της Βρετανίας. Σύμφωνα με το ταμπλόιντ, ο πρώην βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής …καυχιόταν ότι έκανε σεξουαλικές πράξεις σε πτώματα σε νεκροτομεία νοσοκομείων και έκλεβε γυάλινα μάτια από νεκρούς για να φτιάξει κοσμήματα!

Ήταν λοιπόν αυτός ο ίδιος άνθρωπος που είχε γράψει για τον πρίγκιπα Κάρολο και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια έναν πρακτικό οδηγό για να κάνει καλή εντύπωση μπροστά στα μέσα ενημέρωσης. “Ο Κάρολος εξαπατήθηκε , όπως όλοι μας”, είπε ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Rowan Deacon. Οι επιστολές δείχνουν ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε εμπιστευτεί πλήρως τον Jimmy Savile. Προσπαθούσε να αποπλανήσει τον βρετανικό λαό, ήθελε να εκσυγχρονιστεί. Και είδε τον Jimmy Savile ως τον τρόπο του για να το πετύχει αυτό. Κοιτάζοντας πίσω, ήταν λάθος».

Δείτε επίσης

Share: