Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Παρασκευή 22/04/2022, σε τι εστιάζουμε.

Με πολλές υποσχέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα….

Από νωρίς το πρωί, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, η επιθυμία μας, να αφήσουμε πίσω την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθούμε με πράγματα κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μας γεμίζουν χαρά. Ιδιαίτερα όσοι από εμάς ταξιδέψουμε, θα έχουμε την δυνατότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού να γνωρίσουμε άτομα που θα μας γοητεύσουν με την διαφορετικότητα τους.

Το μεσημέρι, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς, μας υπόσχεται ότι η τυχαία συνάντηση με φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, θα είναι η αφορμή για να περάσουμε όμορφα.

Ενώ αργά το απόγευμα, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη  από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, μας υπόσχονται ότι θα έχουμε ευχάριστες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία θα μοιραστούμε τα σχέδια, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας.

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα περάσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/WithLoveFromUkraine/leaves

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα