Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η δήλωση του Έλληνα τενίστα που προκάλεσε αντιδράσεις

Για άλλη μία φορά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προέβη σε μία αμφιλεγόμενη ανάρτηση, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter.

«Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου» έγραψε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και οι αντιδράσεις του κοινού φανερώνουν αν μη τι άλλο δυσαρέσκεια.

Αρκετοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν ότι ο ίδιος δεν θα χρειαστεί ποτέ να δουλέψει σε ένα ωράριο οχταώρου, ενώ άλλοι τον παροτρύνουν να σκέφτεται περισσότερο προτού γράψει κάτι.

Κάποιος τον ρωτάει αν το χτύπησε καμία ρακέτα στο κεφάλι, ενώ τα λόγια του Έλληνα τενίαστα προκάλεσαν ακόμα και το σχόλιο του σχολιαστή τένις για το BBC, Ντέιβιντ Λο, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Και τότε πώς θα ζει κάποιος;»

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του. Την περίοδο που στη χώρα είχαν ξεσπάσει μεγάλες πυρκαγιές, ο Τσιτσιπάς έκρινε σκόπιμο να ποστάρει για τη μαστίχα…δεχόμενος επικριτικά σχόλια… Λίγο αργότερα πάντως με ανάρτησή στο Instagram έστειλε μήνυμα υπέρ της ενίσχυσης των πυρόπληκτων σε συνεργασία με το «Μαζί για το παιδί».

Επίσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του είχε αναφέρει: «δεν θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις με αυτό που θα πω, ωστόσο πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει ισότητα στα χρηματικά έπαθλα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, αλλά στις γυναίκες γίνονται ματς των 3 σετ και στους άνδρες των 5. Επιστημονική έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε θέμα αντοχής. Δεν ξέρω. Ισως θα μπορούσαν να παίζουν πέντε σετ κι αυτές. Για τα γκραντ σλαμς τουλάχιστον.

Από την άλλη βέβαια, με 3 σετ στους άνδρες ίσως βλέπαμε μεγαλύτερη γκάμα νικητών στα σλαμς. Πιστεύω ότι οι τίτλοι θα ήταν εντελώς διαφορετικοί στους άνδρες αν είχαμε νικητή σε σύνολο τριών σετ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η θέση του Έλληνα τενίστα είχε προκαλέσει την αντίδραση και της Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία δημοσίευσε ένα screenshot από τη συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά, και χρησιμοποιώντας «emojis» έδειξε πως… έκλαψε από τα γέλια.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα