Μένιος Φουρθιώτης: Βγήκε η απόφαση για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Κέρδισε ο Μένιος Φουρθιώτης τη νομική μάχη με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία τον έχει μηνύσει ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της το 2010.

Το μονομελές εφετείο κακουργημάτων αθώωσε λόγω αμφιβολιών τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες. Στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς διέκοψαν την επαγγελματική τους συνεργασία, ούτε είχε μείνει σπίτι της ούτε είχε κλειδιά και κωδικούς.

Η έδρα κάλεσε σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία επέμεινε πως έπεσε θύμα διάρρηξης από τον Μένιο Φουρθιώτη επαναλαμβάνοντας πως μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε τοποθετήσει τις 200.000 ευρώ, χρήματα που είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd.

Το δικαστήριο απάλλαξε τον Μένιο Φουρθιώτη λόγω αμφιβολιών ακολουθώντας την πρόταση της εισαγγελέως η οποία στην αγόρευσή της τόνισε ότι «δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα . Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς  ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του».

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin